產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

預產期04年12月的準媽媽入來傾下!

Hi..
i confirmed with my doctor last saturday about my pregnancy. my baby is 5 weeks now and my expected date of delivery is 20/12...i am the first time mom...
來看看毛霜的世界 ^_^ http://www.babyhome.com.tw/sonyamo[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/78244/abc.gif[/img][size=large]來看看毛霜的世界

公爵府

畀面勳章

Re: 預產期04年12月的準媽媽入來傾下!

我都係上個星期自己驗到有,不過今日再驗多一次,如果係會搵醫生再confirm, 因為第二胎, 所以我自己已預計預產期約12月25日 (上次經期3月18日), 希望唔好食炸糊啦

narita

你係第幾胎???

別墅

我預產期十二月一日,第一胎,開頭好開心,但近來胃口欠佳,所以心情一般,我一向挑食,所以依家食得更少,我暫時都無嘜唔舒服, TOUH WOOD,希望繼續好落去, 大家一同全力以赴

大宅

哈囉! 我都係12月媽媽,預產期12月5號。我係意外第二胎喇! :-P

別墅

debbie媽,

我來搭咀一下CCC, 我係03年12月媽媽呀, 我上年3月19最後經期而預產期係12月24日, 咁你應該係12月23日喎?!

祝你地都做開開心心o既大肚婆~ 記住飲開茶o既要戒口, 食多d朱古力bb開心d :-P
孩子是我人生最大支柱 - 工作累透時會想起他的可愛; 肚子喊餓時想到他吃得飽就好。 也許當父母的就是這樣子 ... site at babyhome

公爵府

畀面勳章

biebie,

係呀,計錯咗, 應該係最後m個日+ 280天,所以係12月23日先啱

首頁

尾頁

跳至