自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

囡囡係爸爸嘅前世情人
咁囝囝都可以係媽媽嘅前世情人!

小小事就話我寵壞個仔!
我唔識點做!

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男家定女家既人咁話你?
如果係男家, 而本身關係都差既, 我認為可以不理
就好似d 6299鍾意話個孫好野似爸爸, 衰野似媽媽既道理一樣, 盲目針對居多
如果係娘家(自己屋企人)話你, 咁首先都檢討下自己有無做得唔好既地方

大宅

回覆:瑤瑤~ 的帖子

係我老公

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:點解“慈父人人讚,慈母就...”

因為慈母多敗兒

感激遇上你~

珍珠宮

引用:囡囡係爸爸嘅前世情人咁囝囝都可以係媽媽嘅

原帖由 丁丁BeBe 於 15-07-28 發表
囡囡係爸爸嘅前世情人
咁囝囝都可以係媽媽嘅前世情人!
仔係自己嘅,我自己最清楚自己有無縱d 仔!

我直頭當我兩個仔係初戀情人

其他人點講我固之然唔理,自己人講,咪\"哦!\"佢囉!聽完就算

大宅

回覆:丁丁BeBe 的帖子

睇下係點竉,適當既竉會令你仔感到幸福快樂,過份地竉,你只會害你個你一生,亦都舖路害人個女一生。

要講,要舉例說明之。

大宅

回覆:kiko_mami 的帖子

agree

侯爵府

我會認:我係呀! 咁佢係我生㗎嗎?

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

睇下點錫法,如果係縱容佢做d壞事,縱佢等於害佢

大宅

教小孩通常一個做好人,一個做衰人!
但好人難做,往往被人覺得寵壞小朋友!

禁止訪問

引用:教小孩通常一個做好人,一個做衰人!但好人

琥珀宮

有無例子舉下例,你老公點話你寵壞個仔?你做咗D咩事件令佢咁覺得?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

有d男人係咁架,
有咩事一定係怪女人縱壞個小朋友~
其實自己教都唔教,就淨係識鬧~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

首頁

尾頁

跳至