親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

BK Milk勳章

2大+1小(3.5歲)book酒店係咪可以揀double room唔洗揀family room?因為family room少啲又貴啲,訂左double room會唔會去到酒店見到3個人唔比入住架?

寶貝囡提早係12月8日出世喇~37w1d~7.4磅

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:2大+1小(3.5歲)book酒店係咪可以揀double r

原帖由 qq1224 於 16-04-12 發表
2大+1小(3.5歲)book酒店係咪可以揀double room唔洗揀family room?因為family room少啲又貴啲,訂左double r ...
你要睇酒店守則,好多訂房網入面有寫明……例0-1age免費入住 or 3age以下免費入住,也有0-5age免費入住,也有6age以下及11age以下這個比較少!……你可以選擇一D係5age以下免費入住,book 2人double bed是沒問題的!

禁止訪問

大宅

回覆:maggielau0705 的帖子

我都想問我剛訂左間係北濱,但無加到我小朋友,只訂左兩個大人,我小朋友10個月大,咁到時check in怕唔怕?我選錯左😓

禁止訪問

男爵府

回覆:大阪酒店

訂之前揀2大,1小童,多數會問你幾多歲。
我之前訂又係冇講明有小童。我send email去問清楚,不過間間唔同,自己留意吓。

公爵府

BK Milk勳章

回覆:大阪酒店

我之前book左7月Nissei,點知有左bb要改期,send左email去hotel但未覆諗住book過第2間,好彩Nissei今朝覆左我email話有房,唔洗book第2間lu

寶貝囡提早係12月8日出世喇~37w1d~7.4磅

大宅

請問有咩酒店適合帶埋3歲小朋友? thx~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至