自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

就黎死啦 見到啲小朋友一放學都出晒汗

我就溶化了,你殺左我吧

男爵府

2020勳章 最關心BB問題熱投勳章

係!我係爆汗既人,好羨慕唔會點出汗既人!平日未出門口已出汗!出一出去已成身濕晒!

大宅

暈左啦,番到家立刻去沖涼

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

vta137 發表於 20-6-30 13:46
就黎死啦 見到啲小朋友一放學都出晒汗

我就溶化了,你殺左我吧
唔好睇数字.....根本不只呢個溫度

公爵府

2020勳章

我落左車, 我同女都拉低口罩, 抖唔到氣咁款.(無人)

大宅

2020勳章

alicewtw 發表於 20-6-30 14:03
係!我係爆汗既人,好羨慕唔會點出汗既人!平日未出門口已出汗!出一出去已成身濕晒!
...

感覺唔可以著衫,胸圍更加唔可以著

伯爵府

2020勳章

好熱

珊瑚宮

2020勳章

回覆樓主:

出一出去簡直好似游完水咁 我已經露天唔帶口罩

雲母殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yes

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

唔敢出街

洋房

回覆樓主:

熱死人

男爵府

2020勳章

真係太熱! 完全冇胃口食嘢

琥珀宮

2020勳章

回覆樓主:

嘆緊冷氣..

大宅

2020勳章

回覆樓主:

呢排都好熱,熱到唔想郁,全天候風扇冷氣中。

公爵府

2020勳章

alicewtw 發表於 20-6-30 14:03
...

冲完涼吹頭又已成身汗,煩到死
活在當下

男爵府

2020勳章

真係好熱

公爵府

2020勳章

JoeyJoey 發表於 20-6-30 14:29
真係太熱! 完全冇胃口食嘢