自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

點解搵唔唔到?係咪改咗位剩取消了?

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

已取消
我指猫超

侯爵府

JoannaD 發表於 20-9-14 09:01
已取消
我指猫超

冇啦?哭

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

冇左自提先知對我咁重要

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

自提平好多?

珍珠宮

係呀 焗買10kg or +$$$

大宅

回覆樓主:

係,冇咗自提了,跟本好難配合在家收貨,唉

男爵府

Happymami8 發表於 20-9-18 18:12
係,冇咗自提了,跟本好難配合在家收貨,唉

佢仲要好多時一單分幾次送,邊個咁得閒成日等送貨

大宅

purplerain 發表於 20-9-18 18:15
佢仲要好多時一單分幾次送,邊個咁得閒成日等送貨

咪就是,一日唔送嚟,一日都唔敢出街耐,送貨嘅太冇交帶了,所以有coupons都冇貓超了

水晶宮

2024勳章

貓超送貨前一般會打電話比你,但都係提前半個鐘到一個鐘到
如果無人在家,可能你只能同意佢放係門外

翡翠宮

回覆樓主:

改玩京東啦!有自取點,比貓超多嘢賣幾十倍!雖然只係¥99包3kg,但經常有運費券攞,我長期買米買油都無問題。
https://3.cn/1-4LmclL?utm_user=plusmember&gx=RnFllmJfb2GLzNTAFRSv4gL72g&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

¥20運費券:
https://coupon.m.jd.com/coupons/show.action?key=4dc0195b7b5743968b17df48110dbe84&roleId=36870724&to=https://pro.m.jd.com/mall/active/3Sex5cB1TSBKKappQomcqyVno8iW/index.html&utm_source=Facebook&utm_medium=sns&utm_campaign=99

翡翠宮

lyh80115 發表於 20-9-18 19:48
改玩京東啦!有自取點,比貓超多嘢賣幾十倍!雖然只係¥99包3kg,但經常有運費券攞,我長期買米買油都無問 ...

正要幫朋友買曼秀雷敦,如圖買少少就包郵!只有0.28kg,買多2.72kg都得。

我極少買貓超,要買199、249仲只有超市嘢,對我嚟講金額太多;京東係百貨公司易買啲!

侯爵府

20150618bb 發表於 20-9-18 17:57
自提平好多?

我住唐樓要自己搬,通常訂兩包米加多箱,一個人又唔夠力,唔係成有兩個人等收件,去自提好預算啲,又可等c6拎。
今次訂又係好快,隔一日收件,即尋日。不過下次試京東,可以訂少的。

男爵府

改玩京東啦!有自取點,比貓超多嘢賣幾十倍!雖然只係¥99包3kg,但經常有運費券攞,我長期買米買油都無問 ...

請問運券可以去邊攞?
成日見其他人可以有運券

翡翠宮

心大心細 發表於 20-9-19 00:04
請問運券可以去邊攞?
成日見其他人可以有運券

11樓第一條link港澳會場有¥10運費券;第二條link有¥20運費券。

9月初派咗勁多運費券,我9月9用咗¥200運費券買咗30kg,包括嗰3包米係幫同事買,我自己只買咗一包象牙粘

大宅

請問玩法同貓超一樣嗎?

翡翠宮

Happymami8 發表於 20-9-19 00:51
請問玩法同貓超一樣嗎?

完全係另一個網站,玩法肯定有分别,佢係百貨公司直送香港,唔係超市咁細規模,最好及早鑽研一下。

留意下Facebook京東香港及Whatsapp京東群嘅優惠報料,有問題亦可以喺嗰度問;又或者問我都得,京東我玩咗都有十年。

大宅

lyh80115 發表於 20-9-19 01:00
完全係另一個網站,玩法肯定有分别,佢係百貨公司直送香港,唔係超市咁細規模,最好及早鑽研一下。

留意 ...

哇,你好專業啊,等我去試下,請問最重要嘅付款有咩方法揀,感謝你耐心分享

翡翠宮

Happymami8 發表於 20-9-19 01:06
哇,你好專業啊,等我去試下,請問最重要嘅付款有咩方法揀,感謝你耐心分享
...

直送香港可以用銀聯、VISA、Mastercard、JCB、Discover、Diner、八達通O!epay、京東支付、微信支付(大陸錢包)。

銀聯包括雲閃付、BOC PAY等apps

大宅

lyh80115 發表於 20-9-19 10:07
直送香港可以用銀聯、VISA、Mastercard、JCB、Discover、Diner、八達通O!epay、京東支付、微信支付(大陸 ...

好彩開通咗雲閃付,八達通o!epayy就開咗未用過,謝謝你寶貴分享,我會研究研究

首頁

尾頁

跳至