自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

【人類總要重複同樣的錯誤(emoji)‍♂️】
喂,deadline fighter(emoji),你仲未買聖誕禮物交換(emoji) ? 嗱,就等AlipayHK醒你優惠啦!12月21日至29日期間Click呢條link (emoji)http://bit.ly/AlipayHK_P2PShare2020 或者其他相關廣告 ,即可領取港幣$10嘅「AlipayHK聖誕特別賞」禮券*一張,單一淨消費滿港幣$20或以上就用得~拿拿臨揀返樣禮物啦(emoji)!

*適用於所有線下商戶門店及指定商戶的手機應用程式
*禮券先到先得,領完即止

Cheuk2012    發表於 20-12-21 21:28

男爵府

虎到金來勳章

回覆 竇漪房 的帖子

謝謝!

珍珠宮

thanks

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章

竇漪房 發表於 20-12-21 12:52
喂,deadline fighter(emoji),你仲未買聖誕禮物交換(emoji) ? ...

Thanks

伯爵府

喂,deadline fighter(emoji),你仲未買聖誕禮物交換(emoji) ? ...

WEL and PNS 可用嗎?

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

sn0629 發表於 20-12-21 13:49

唔知

珍珠宮

呢度都拎到呢$10券
https://render.alipay.hk/p/s/hkw ... 9053103000131751322

珍珠宮

sn0629 發表於 20-12-21 13:49

門市用應該冇問題

使用條件:
1. 單一淨消費滿港幣20元或以上時使用。
2. 適用於 (i) 所有線下商戶門店,及 (ii) 以下指定商戶的手機應用程式,包括麥當勞、KFC、大家樂、大快活及 OpenRice外賣自取。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

子爵府

謝謝分享

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

thanks!

子爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-12-21 13:56
呢度都拎到呢$10券
https://render.alipay.hk/p/s/hkwallet/landing/p2pshare?code=2810040820201211190531 ...

冇嘅

水晶宮

thank you for sharing

大宅

回覆樓主:

多謝

珍珠宮

winnielong 發表於 20-12-21 14:52
冇嘅

每用戶限取一次

要用已安裝app o既手機點擊開啟
(唔好用copy & paste, 因forum setting, 強制縮短顯示條link)

P.S. 其實跟樓主條link係相同promo

https://www.jetso club.com/2020/12/alipay-hk-102912.html

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

Thanks

男爵府

Thx

伯爵府

2024年龍年勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-12-21 13:56
呢度都拎到呢$10券
https://render.alipay.hk/p/s/hkwallet/landing/p2pshare?code=2810040820201211190531 ...

謝謝分享連結
我剛剛要去順豐寄嘢都用到十蚊

首頁

尾頁

跳至