1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

開頭掙扎買邊套教材OP英式定DWE美式? 一手定二手?二手冇保養壞左咪要比錢整?糾結左好耐最後竟然比我搵到D mind and the Prince 2020年由推出,Oxford前團隊成立,生活化既英文更貼近現代化,英式加美式英語,逆境解難題材,太期待使用! 最緊要有個細心既agent幫你做售後服務我可以誠意推薦!可惜我買既時間已經冇左最平既價錢,不過唔緊要都仲有playgroup呀dyson送,搵我介紹大家都再有超市現金同禮物
大家係用家嗎?可以分享下成效☺️

大宅

回覆 Ktmuimui 的帖子

我早幾日都突然見到呢套d mind本身都好有興趣
但佢比最平時間上年個價爭太多
個心過唔到 上年3萬幾同送成100堂playgroup
依家53800元仲送得15堂同送風扇
個價差太多

複式洋房

其實佢原價係講緊$63800 所以早買早享受 我都好後悔冇早啲知道呢套 其實佢既銷售同Dr Max一樣 見多人買受歡迎就加價😫 不過如果你仲有興趣買就PM我 有介紹多啲禮物🤩

大宅

Ktmuimui 發表於 21-5-1 03:24
開頭掙扎買邊套教材OP英式定DWE美式? 一手定二手?二手冇保養壞左咪要比錢整?糾結左好耐最後竟然比我搵到D ...

有用D mind & the Prince ,英式美式英文都有得學,d字的確好地道好生活化,配套都幾齊,有埋支ai 筆

複式洋房

7winniechoi 發表於 21-5-1 23:39

我早幾日都突然見到呢套d mind本身都好有興趣

試過3萬幾咩?我已經係好早買既客黎 都要4萬幾·不過真係好用既

首頁

尾頁

跳至