1-3歲

跳至

首頁

尾頁

洋房

想問讀安基司國際班嘅家長,想知國際班課程係本地課程用英文教還是國際課程?謝謝。

別墅

pepekam 發表於 21-11-1 22:17
想問讀安基司國際班嘅家長,想知國際班課程係本地課程用英文教還是國際課程?謝謝。
...

我反而想問下讀安基司之後要再搵小學,其實幾麻煩。有冇經驗家人,之後點樣幫小朋友選擇咩學校?聽就安基司要再過幾年先有佢自己小學?

洋房

RainniePoon_FB 發表於 21-11-4 04:56
我反而想問下讀安基司之後要再搵小學,其實幾麻煩。有冇經驗家人,之後點樣幫小朋友選擇咩學校?聽就安基 ...

https://std.stheadline.com/realtime/article/1778174/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E5%85%83%E6%9C%97%E5%AE%89%E5%9F%BA%E5%8F%B8%E5%AD%B8%E6%A0%A1%E8%88%89%E8%A1%8C%E5%B9%B3%E9%A0%82%E5%84%80%E5%BC%8F-%E6%96%99%E6%98%8E%E7%A7%8B%E6%8B%9B%E7%94%9F?fbclid=IwAR2uWONYv_lXdkT3uG2c9_-YC7-V-zskpgNBpE0oBOFCqdguLdg6C0tlGJc

新校舍預計明年4、5月落成,學校將會在明年秋季開始招生,2023年8月啟用,將採用小班教學。

首頁

尾頁

跳至