自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

但現在順豐要15日先到佛山。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Applepay 發表於 22-5-6 12:15
但現在順豐要15日先到佛山。
有好多間,但現在情況........真係難講

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

FedEx 星期二寄今日到 (順德)
前題係唔查你個包裹

大宅

回覆 TMC3012 的帖子

甘快.. fedex起碼要10天. 其中7日等消毒

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早排順豐唔寄東莞,所以用 FedEX,前後 4 日,跟住過幾日再寄,前後8/9日左右。

第二次寄我地打電話追過件,份件其實2-3日左右已經到目的地 FedEX,但要擺幾日先送得,咁我地又唔知點解第一次寄咁快派送。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

KEROROBB 發表於 22-5-6 12:29
回覆 TMC3012 的帖子

甘快.. fedex起碼要10天. 其中7日等消毒

上次扣關就2星期, 呢兩次都係幾日就有

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我用過兩間:
1. Kerry Express (HK) Ltd 嘉里快遞, 大約時間10-12天左右 (比順丰貴, 比忠誠平), 可以上門收件.
2. 忠誠速遞, 大約10天左右, 比較貴, 要自己送件到官塘.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

男爵府

小草 發表於 22-5-6 12:54
早排順豐唔寄東莞,所以用 FedEX,前後 4 日,跟住過幾日再寄,前後8/9日左右。

第二次寄我地打電話追過件 ...

謝謝你

首頁

尾頁

跳至