意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92796

日本明治定雪印

男爵府

國民生產總值:7205

日本明治定雪印

我囡囡食緊香港雪印, 我朋友話日本奶粉營養好啲, 我想等佢6個月幫佢轉2號, 但係日本明治好啲定係日本雪印好啲呢? 邊隻營養成份好啲呢? 係咪兩隻都有AA同DHA? 因為香港雪印都冇依兩隻成份

有冇mami可以比啲意見我呀? 日本奶粉除咗明治同雪印, 仲有冇其它牌子呢? 同埋通常係邊度訂/買日本奶粉架? :mrgreen:

thx

別墅

國民生產總值:567

Re: 日本明治定雪印

我自己就食明治既
你可以click入以下日本奶粉媽咪會問佢地意見

明治媽咪會
雪印媽咪會(Japan Version)
森永媽咪會

昔日文章
日本奶粉媽媽會
明治媽咪會
和光堂媽咪會
森永媽咪會

男爵府

國民生產總值:7205

馬桶爸爸

thx a lot ar

等我去睇睇先

別墅

國民生產總值:660

大發現!這裡有各日本奶粉賣, 1罐都賣架, 明治大仔奶都係$179 1罐, 但暫時要親自去買.

地址:香港柴灣豐業街4號志同昌工業大廈13樓F1室。
電話:3580 0525
傳真:3580 0526

男爵府

國民生產總值:6760

早排去日本旅行,導遊都有介紹日本奶粉,不過佢話而家日本人都少食
o左雪印,原因係日本市面有好多水貨雪印,所以大家都唔敢食!佢話日本都有咁多水貨,所以香港更.......危險!!

洋房

國民生產總值:438

臭豬豬 寫道:
大發現!這裡有各日本奶粉賣, 1罐都賣架, 明治大仔奶都係$179 1罐, 但暫時要親自去買.

地址:香港柴灣豐業街4號志同昌工業大廈13樓F1室。
電話:3580 0525
傳真:3580 0526

係呀,佢重有好多其他日本bb食物,我都買開明治果汁,佢平過uny好多!我上次開倉重買埋combi學習杯1set,好平! :mrgreen:
我係安嬰兒BB

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.