育兒好物

跳至

首頁

尾頁

公爵府

想請問那裡有無膠味的膠墊賣?

請問那裡可買到沒有膠味的膠墊俾bb用呢? 幾多錢一塊呢?
(唔要有A B C個種) 謝謝!

大宅

Re: 想請問那裡有無膠味的膠墊賣?

我同事話係玩具反斗城買0即膠墊, 0的膠味唔覺. 不過成$8x一份.

子爵府

karench999 寫道:
我同事話係玩具反斗城買0即膠墊, 0的膠味唔覺. 不過成$8x一份.

FYI:係冇膠味

公爵府

karench999
irhk

Thank you very much!

男爵府

實惠有隻草綠色膠墊好似日本"塔塔米",好似賣$79.9,1pack有4塊(每塊~2尺x2尺),冇膠味,又冇凹凸坑紋,容易清潔,好好用,囡囡由4個月用到而家2歲半都冇爛,好襟用!

公爵府

cherriemama

想問下您見到那一間實惠有呢? thanks.

男爵府

上水,沙田都有!

公爵府

cherriemama

唔該晒! 不過太遠了! 我會睇下第二間有沒有的! 十分謝謝您!

民房

我係玩具反斗城買, 冇膠味.

大宅

我都係玩具反斗城買 $79.9 十幾塊

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

我買返屋企開咗小小"滴露" 浸一陣,再用清水沖乾淨, 冇哂膠味, 您唔想周圍搵, 可以試吓架!我都係買最平同最大塊個D, 好似$39 有6 塊, 每塊都有ABC墊X4既SIZE咁大塊個隻 :mrgreen: :mrgreen:

禁止訪問

公爵府

jacqueline_law
芝麻街膠墊係點樣架??!! d 質料是否同其他膠墊一樣呢? thanks.

jacqueline_law 寫道:
我屋企用緊芝麻街膠墊幾好.....$75.0一塊....size : 7呎x3.5呎.....我見過好多地方都有得賣....如禾輋.....佐敦,紅磡賣家品的都有.....

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

jacqueline_law

謝謝您

子爵府

Luzern 寫道:

FYI,Jusco 有一款一張過嘅 playing mat,日本製造,厚 8mm,大細90cm X 182cm(大約3呎 X 6呎),有兩款圖案,$76.40 一張。我每款買咗一張,返屋企即時幫响玩具反斗城買嗰兩 pack 打入冷宮

[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v518/irhk/Cnv0083.jpg[/img]

公爵府

謝謝irhk
好似幾好咁喎! 請問您係那間Jusco買? 近我個間無啊!! 有沒有牌子/叫什麼呢? 唔知頭唔知路既我怕唔知點樣問d唔知頭唔知路既sales啊!

irhk 寫道:
[quote]
Luzern 寫道:

FYI,Jusco 有一款一張過嘅 playing mat,日本製造,厚 8mm,大細90cm X 182cm(大約3呎 X 6呎),有兩款圖案,$76.40 一張。我每款買咗一張,返屋企即時幫响玩具反斗城買嗰兩 pack 打入冷宮

[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v518/irhk/Cnv0083.jpg[/img]

[/quote]

子爵府

Luzern 寫道:
請問您係那間Jusco買? 近我個間無啊!! 有沒有牌子/叫什麼呢? 唔知頭唔知路既我怕唔知點樣問d唔知頭唔知路既sales啊!

我响康怡店買嘅。但係好得意,佢哋係放响地氈嗰個部門喥賣嘅(即床上用品嗰層嘅旁邊,希望冇記錯位置喇)! :-P

公爵府

irhk

Thanks a lot

首頁

尾頁

跳至