意見反饋
義工
[2005年] 你地打算幾時買BB用品啊?

大宅

國民生產總值:4916

Re: 你地打算幾時買BB用品啊?

bgirl :

你好 ! 我諗我冇甘快買, 我會大約,7至8個月先會買, 因為太早買定冇地方擺 ! 你又開始買未呀?

版主

國民生產總值:67286

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你地好,
我係04年6月mami ar!!! 其實你地可以唔使咁快買住, 但係就襯而家仲輕盈時睇定sin!!! 年中通常都會有大減價, 咁到時咪唔使咁頻pon law!!!

男爵府

國民生產總值:5763

荷花d野唔會太"平",最好都係留意jusco.jusco通常3個月就會有個BB展(7-9折不等),每月2號/20號又有感謝日(95折),加上j-card另有95折(只限嬰兒用品),so...加加埋埋都會平好多架.

伯爵府

國民生產總值:15053

係呀... 荷花d 野係貴d o架

因為我睇過1架bb車,玩具反斗城$7xx,但係荷花vip都要$9xx

所以大家唔好心急,慢慢格價先去買野呀

男爵府

bgirl,

你意思係唔係"嬰兒博覽"?...要8月先有.

洋房

國民生產總值:234

經過見到平就買定D,逐D買唔使拎餐死嘛...
買下買下都仲有好多野未買齊...

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:57

Hello,大家好!
我啱啱係吉之島買咗igeon奶樽消毒器同一張bb床,都幾抵!

大宅

國民生產總值:2155

bgirl

聽講話pigeon乳墊幾好

該用戶已被刪除

男爵府

係呀,pigeon乳墊好好用架,我之前o個胎用左nearly兩盒.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.