母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

好唔開心....!老公要我同囝囝戒奶

別墅

Re: 好唔開心....!老公要我同囝囝戒奶

puipui&heihei ,

it's really a sad news to me as i heard that your husband didn't support u...

and i think you must be v. unhappy now? right?

tell u that my husband also not fully support at the beginning when i bf bb...and he now support me now la...even he attended the gathering with me last time on 9 jan. tim...my bb is 8 months la

and just the same situation, my bb also like u" 每次想睡都要吃著奶才能入睡,許多時都只有我才能令他入睡"

but, i think that your husband saw you 病了好幾次, so, he just concerns your health and may think that you may not strong enough to bf physically....that's what i think...and, this was also my husband told me when i once not feeling well physically.

so, you should give your husband more confidence and let him know that you're ok and be strong enough to do so....

i just tell myself from the v. beginning up to now....i can't get sick during bf period ka...
'
eat well and sleep well...pay more attention to your health...

and, i always tell my husband that our bb is v. healthy ka...just let him know that there're many good points for bb to bf...

one more thing...introduce this web to him la....tell him to see all our bf mama 親身經歷...it's v. important ka...

see if i can help!
cheers
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;53/st/20040521/n/Chloe/k/023c/age.png

男爵府

puipui&heihei,

餵了九個月要放棄, 真是很可惜的。現在BB應該開始識爬, 到處研究新事物, 又有固體食物, 應該不難搞。再加上BB開始懂性, 要他不吃, 相信沒那麼容易。所以我想, 你老公要你同BB戒的原因可能有以下幾個, 只要你一一解決, 相信他可能會改變想法。

1) 你老公很關心你, 不想看到愛莫能助的情境。和他說話時, 不要用嘈咬的語氣, 要用溫柔的語氣, 這樣他便會心軟。
2) BB突然在晚上吃得頻密, 可能因為是快要出牙仔, 牙肉很痕, 半夜睡得不好, 過一排出了牙便會回復正常。平時給他凍牙膠咬咬吧。
3) 若媽媽因為經常睡得不好, 而影響了身體, 這樣便要抓緊休自時間, 平時多口喝水, 補充維他命增加抵抗力。
4) 出街時因為bb扭計要食奶, 而令到你很狼狽的話, 這時你可以使用哺乳衣/圍巾及Baby sling, 我們很多BF媽咪都是使用這些用品, 幫助出街時餵奶, 還可以邊行邊餵, 沒有人發現。但若你老公以為BB因為食人奶, 所以睡覺時只要媽媽, 這樣他就有些誤解, 因為無論是人奶BB, 還是奶粉BB, BB要睡覺時, 媽媽通常都會是他們的第一選擇, 其他人是愛莫能助的, 你說做媽咪是不是很偉大!

最後, 我給你打打氣吧。 努力! 加油!

公爵府

2020勳章

其實其他人或許唔知我地的想法,
尋晚我老公都問我點解咁堅持餵人奶,
(因為佢見我餵得咁密又唔知仔仔食唔食得飽而我又咁辛苦)
但係我同佢講話,每罐奶粉都好似d煙咁寫左[吸煙危害健康],
而奶粉寫左[母乳是嬰兒最佳食物],所e人奶係對bb最好.
佢聽完都無野講.
努力吧!你都餵左咁耐無理由而家先黎放棄

男爵府

一定要堅持呀∼
我個仔而家13個月,我都仲堅持緊呀~

子爵府

Same as ERASER, 我都係已餵了十三個月, 大家一定要堅持.
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

複式洋房

Add oil ar! I was quite upset too when my husband didn't support me on breastfeeding. However, I was touched when I found that the reason was he didn't want me to be so tired.

You can try to talk to your husband and let him understand your thoughts. Besides, you should also be strong and don't let the difficulties of breastfeed troubke you. When your husband see that you are able to handle everything well and bb grows healthily, I am sure he will support you!

禁止發言

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊