美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家覺得 olay o既護膚品好唔好用?

up
枯藤老樹昏鴉, 小橋流水人家, 夕陽西下, 斷腸人在天涯.

珍珠宮

畀面勳章

Re: 大家覺得 olay o既護膚品好唔好用?

中低價既skin care product黎講, 我覺得幾好, 好岩亞洲人既skin type.

我用過H2O, Biotherm.... 有時都會覺得有敏感起粒粒. 但係olay就從來未試過, 我而家一直用regenerist 系列.

複式洋房

OK,但陣香味太濃

複式洋房

我覺得..totaleffect,whitening, bha products...
都好似無乜用.或者唔岩我,我不會再用.

大宅

TOTAL EFFECT 麻麻
regenerist 吾錯, 我用佢既試用裝果排, 連老公都讚我皮膚好左.
:wave: :wave:

大宅

我用

男爵府

新出aqua hydration條line幾好用,尤其冬天,佢隻mask & 保濕水勁"正",超保濕!今日屈臣氏全店正價貨品75折呀,我買左支保濕水,平o左$30蚊,快d去買啦

大宅

olay美白去斑既product掂唔掂呢? 我想試佢支淡斑精華呀。

公爵府

2021勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

我只係長期用佢O既洗面紙~~~我覺得方便又好用~

首頁

尾頁

跳至