意見反饋
義工

自由講場 今日: 1448|主題: 995150

母帶五歲兒非法聚賭

大宅

國民生產總值:4531

大宅

國民生產總值:2494

好媽媽勳章

禁止訪問

國民生產總值:81485

公爵府

國民生產總值:25721

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

呢D呀媽唔死都無用

節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

別墅

國民生產總值:527

我第一時間諗....
個小朋友會係乜嘢感受呢 ?
親眼睇住媽咪比警察笠頭套......

男爵府

國民生產總值:5247

可憐的小孩
:-P

珊瑚宮

國民生產總值:106881

好媽媽勳章 畀面勳章

生黎做乜

寶石宮

國民生產總值:327220

2018勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小朋友好可憐

彩鑽殿

國民生產總值:657718

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

水晶宮

國民生產總值:57146

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

mouth:

侯爵府

國民生產總值:24836

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唉! 呢d父母,大把 ~ 早排又有阿仔報警阿爸吸毒暈左。

一個人,如涉及五害 ~ 嫖賭飲蕩炊 ~ 對自己,對家人都一定係 ! 但奈何呢d人又會去生細路 ~ 自己衰就算啦,仲要害埋下一代!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.