美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

之前朋友遊台時買過佢隻紅酒mask 比我用,好正,超愛。見呢度有幾隻凍膜價錢唔係貴好似都可以一試...有無人 share:)

http://www.facebook.com/#!/photo ... 69255&ref=album

複式洋房

原帖由 1328 於 10-8-3 10:23 發表
之前朋友遊台時買過佢隻紅酒mask 比我用,好正,超愛。見呢度有幾隻凍膜價錢唔係貴好似都可以一試...有無人 share:)

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=6612981&id=306252669255&ref=album ...

我有用過紅酒多酚面膜同玫瑰凍膜,2隻都好保濕

侯爵府

回覆 1# 小夢夢 的文章

唔該晒小夢夢

請問仲有冇其它朋友試過?

大宅

育兒性格勳章

咁個隻茶樹呢?
請問3隻SASA 卓悅個D地方有冇賣?

複式洋房

sasa 卓悅都唔多覺,1328 post 果

複式洋房

post 時shot shot 地. 我想話我之前係yahoo bid jar,1328 post 果條link 價錢都ok wor. 平過銅鑼灣d 水貨店... 攪到我心思思又想order

侯爵府

回覆 1# 小夢夢 的文章

係呀? 價錢比銅鑼灣水貨店平?
其實我唔多知出面gei 價錢..一放工就返屋企..放假又好少出去

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我想試呀...可以同我share 嗎?
原帖由 1328 於 10-8-3 10:23 發表

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=6612981&id=306252669255&ref=album ...

複式洋房

你想

複式洋房

你想試邊隻?? 我問過佢地如果我地order over 400 佢可以幫我地分單送唔同工商區.

侯爵府

回覆 8# patmama 的文章

patmama...好呀~

小夢夢 ....over 400? 400蚊呀? 好彩妳問左...因為網上訂野我真係唔多曉

複式洋房

原帖由 1328 於 10-8-5 09:06 發表
patmama...好呀~

小夢夢 ....over 400? 400蚊呀? 好彩妳問左...因為網上訂野我真係唔多曉ops:" />

因為我貪靚又心思思想入貨咪問清楚D 囉 好期待... 希望快D 收到今個週末可以有得用。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

茶樹毛孔超淨化調理晚安凍膜

玫瑰超水嫩晚安凍膜
紅酒多酚保濕面膜 Red Wine Hydra Mask
我要買呢3隻夠數啦

原帖由 小夢夢 於 10-8-5 09:15 發表

因為我貪靚又心思思想入貨咪問清楚D 囉 好期待... 希望快D 收到今個週末可以有得用。

侯爵府

我都落左order la. 下個星期可以收到貨

大宅

育兒性格勳章

用完再黎分享下~^^

禁止訪問

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

在那可買, 有無網址, 點order 既, 好似好好咁

複式洋房

原帖由 coo1068 於 10-8-12 09:35 發表
在那可買, 有無網址, 點order 既, 好似好好咁

我上星期五收到貨啦~當晚即用左啦 因為我好鐘意D 香薰味,所以我買左茶樹、玫瑰同紅酒多酚。茶樹同玫瑰都好香呀,用完皮膚好似有層cover 咁,好正。

link 係第1個post

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

咁點訂

原帖由 小夢夢 於 10-8-12 10:17 發表

我上星期五收到貨啦~當晚即用左啦 因為我好鐘意D 香薰味,所以我買左茶樹、玫瑰同紅酒多酚。茶樹同玫瑰都好香呀,用完皮膚好似有層cover 咁,好正。

link 係第1個post ...

象牙宮

我無開FACEBOOK 是否訂唔到

首頁

尾頁

跳至