自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

邊到有得買?? please!!

請問有無人知, 邊到有"Dettol"濕紙巾賣? 我係中西區 & north point都搵唔到.

男爵府

Re: 邊到有得買?? please!!

You can try to find it in Watson's or Manning.

珍珠宮

我已經行左好多間都無貨 :cry: :cry:

marthana 寫道:
You can try to find it in Watson's or Manning.

珍珠宮

有朋友幫我去荷花問過都係out of stock, 請問有無人知邊到而家仲有得賣呀?? 我真係已經走左好多地方, 先開個topic問gar. 我唔係指見過....係而家有無得賣!!

男爵府

係咪一定要用"Dettol"濕紙巾呀? 我覺得pigeon藍色o個隻除菌濕紙巾都幾好,採用100%可食用原料製造,含有10%酒精成份,可有效清潔及除菌,安全性高,不傷皮膚,適用於餐前抹手,拭抹嬰兒食具,玩具及傢具!

珍珠宮

cherriemama,

我覺得呢隻信得過d姐, 不過都買唔到.....anyway, thanks!

pigeon藍色o個隻除菌濕紙巾, 有無香味gar??

男爵府

冇呀!

TszHin媽咪 寫道:

我覺得呢隻信得過d姐, 不過都買唔到.....anyway, thanks!

pigeon藍色o個隻除菌濕紙巾, 有無香味gar??

珍珠宮

thanks!

大宅

hi, 其實滴露濕紙巾唔好用, 以前都用過, 好"簡"的, 抺完手後仲好似有立癡癡, 之後再用水沖洗, 有泡泡的, 所以自己感覺唔好用!!

侯爵府

rubytsang,
me too 會唔會因為咁, 所以唔出呢?

首頁

尾頁

跳至