自由報料

跳至

禁止訪問

投票活動 ???

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

Re: 投票活動 ???

呀! 所謂路過既新,
[size=medium]你哋咁多新丁真係犀利, 咁快可以留意到咁多野! 唔該請妳看清楚參加條件先啦~ 我就擺明係因為我個女有份參加先咁講! 我個囡果張都唔係游緊水架喎! 人地有關公司都post得出黎俾人投票咯~ 我見呢度都有唔止我一個參加,大家都係想玩下姐~ 其實你若果真係覺得有問題,你未向有關公司反影番你d咁寶貴既意見囉~ 無謂響度'up'廢話

為迎接火熱夏日,好媽媽網站率先舉辦夏日冰淇淋 BB泳姿大比拼,歡迎您將子女出色特色泳衣照片展示於好媽媽網站內。

比賽將分為三個階段進行及接受公眾投票,越早參加,可獲更多冰淇淋。

參賽形式

參賽者可將一幅BB泳裝近照(獨照或家庭合照亦可),連同50字以內之相片解說參賽
注:圖片大小限制於300K或以下、400 x 300的JPG或GIF格式

公開招攬
截止報名日期 接受公眾人士投票
第一輪初賽
2005年5月26日 - 6月6日
6月6日 6月8日 - 6月20日

第二輪初賽
2005年6月7日 - 6月20日
6月20日 6月22日 - 7月4日

第三輪初賽
2005年6月21日 - 7月4日
7月4日 7月6日 - 7月18日

決賽
-------------- -------------- 7月20日 - 7月31日

好媽媽評選團將從每輪參賽相片中,篩選出不少於10張相片,進行網上公開投票。
獲票數最高之5名參賽相片,將自動進入決賽,另外,每輪初賽中獲票數最高2名更率先獲取冰淇淋禮券乙張。

15張獲選入決賽相片,將於2005年7月20日 - 7月31日進行終極大比拼,接受全民投票。

測試你眼光,於公開投票階段,我們更加設2名「最獨具眼光大獎」,鼓勵你全程參與投票,只要你在3輪初賽及決賽中,皆能投中獲得最高票數者,而在決賽投票階段中,最先投中者將獲得雪糕蛋糕券。自問有眼光的你,密切留意投票最新進展。

參賽辦法:

參賽者必須為「好媽媽網站」會員。(尚未成為會員者,歡迎即時按此免費登記入會!)
於每輪初賽截止報名前,填妥報名表格及上載相片,即可參與該輪比賽。
歡迎會員參與每輪初賽,每輪初賽只接受每位會員提交一張參賽照片。
若未能被選中參與該輪公開投票者,將自動撥入下一輪篩選名單中,若同一輪選中,出現2張參賽相片的情況,將以新遞交相片作篩選。
比賽規則:

篩選過程:
  以照片趣味性、攝影技巧及短文內容為準則,以篩選部分相片作公開投票。

公眾投票:
  分階段於好媽媽網站內接受公眾投票
  輪選中獲票數最高之5名參賽相片,將自動進入決賽

獎品:
  得獎者(各初賽中得票最高2位及最獨具眼光大獎)將獲得由 Pappagallo送出價值$180之一磅雪糕蛋糕券乙張 ;決賽中獲票最高者,更可獲得由刀嘜花生油送出之禮品乙份。越早參加,獲禮物數目越多。

決賽及各得獎名單公佈:
  各得獎名單將於2005年8月4日在好媽媽網站內公佈,得獎者將獲發電郵及專人通知有關領獎事宜。

投票規則:

參加者及投票者必須為「好媽媽網站」會員
於每輪公開投票,會員可投選多於一名參賽相片,但每張相片只可投票一次
如發現有造票或虛報資料等不當行為,有關的票數將作廢票論,投票資格亦將被取消
贊助

CLICK HERE

silverplate 寫道:
hi, 我係新丁, 路過見到有的人叫投票, 入去八下, 原來係什麼泳姿比賽, 但睇見好多都唔係泳姿, 只係影相, 都唔合題既, 反而有的好得意在水中的bb好少人投票, 有的唔明八下者 ?-( ?-( 我個人就投左真正在水中玩緊的bb, 係邊個我唔方面講, 我亦絕對唔係任何一個bb的家人朋水, 只係覺得咁樣會合題目 - 泳姿

如有得罪, 請多多包包涵

禁止訪問

子爵府

我講果D緊係唔係廢話啦~ 我諗你真係睇番清楚人哋講既"泳姿"係旨咩先~ 緊張係因為你講既野牽涉到我既小朋友同埋未睇清楚人哋參賽條件就響度話咩人地果d唔符合標題呀! 你識唔識字呀?! 人地背境好好多?! 若果真係要符合你所講既標題,背景未就係得灘水囉~
參加呢d比賽, 證明倒d咩實力呀?! 家陣唔係要比賽實力呀!! 你估參加港姐牙特首牙!! 呀路過新會員!! 你荒你又唔係改名入來咩~ 若果你真係改過個名響度扮新會員, 我祝你冇仔生呀!
就算當你真係新會員, sorry囉~ 你又未有細路,點會真正明白到我哋呢d做左人父母, 發現有人講d野牽涉到自己既小朋友既心情丫~ 當然除咗果D落左黎既大陸婆, 搏命生, 取公緩, 唔教唔理D細路, 有佢哋自生自滅既老母啦~ 到你生左又咁啱有人講d野話到你個細路,你就會明架喇!! 仲有呀! 你咁容易因d小事睇唔順眼,件事牽涉唔到你都要開個topic出黎講, 比較容易燥, 第時有bb時要照顧好自己既情緒呀!! 好易會影響度BB架!!

我見到你用呢個 來代表眼睛係雪亮, 我就真係睇到眼凸凸喇
仲有,其實你呢個topic都開錯地方, 明唔明白"自由報料"點解?! 你應該開番去"自由廣場"啱d!

如果你個女有實力既, 怕什麼 ? 每個人都有唔同意見, 你講的未必唔係廢話啦 既然你抱住玩下心情, 又使也咁緊張, 人地果的有晒背景的真係好好多呀 觀眾見光係雪亮架

禁止訪問

子爵府

我點既言行唔配做人阿媽呀?! 我只不過係祝福一個假冒新會員既人冇仔生咋喎! 何況我都唔係下下祝人冇仔生架! 響呢度! 若果我講中左係舊扮新, 都係第一個姐~ 呵呵! 唔通我講中咗?! 人地有d大陸人好有收養,又話我同大陸人有何分別, 你究竟想表達d咩呀?? 真係搞到人一頭冒水呀! 你話到我個女我就係咁燥,吹牙! 慘得過你想都冇丫~ 叫人投票開在自由講場有何不妥?! 洗唔洗叫alone開個投票topic 呀?!
仲有呀! 你果句

如果我開錯左個topic, 咁
[size=medium]你地的叫人投票既咪一樣放錯地方
呢句入面既[size=medium]你地的叫人係旨咩呀?! 你講野小心d啦~

你的咁的言行, 點做一個媽媽呀 下下祝人冇仔生, 咁你同的大陸人有何分別 ?-( 人地有的大陸人都好有教養架, 你自已講少少都甘多勞蘇咁燥, 咪仲要小心的

如果我開錯左個topic, 咁你地的叫人投票既咪一樣放錯地方

禁止訪問

子爵府

我現在既言行係因為你話到我個女呀!
冇講明係我?! huh! 總之就係話到我個囡啦~ 把口賤過d大陸人?! 唔係我扮唔明, 係你講野唔清唔楚姐!! 我把口衰起上黎都可以好衰架! 不過就點都唔夠果d唔關自己事無啦啦開個topic響度撩起人把火果d衰囉~~! 唔關你事都要走入黎開個topic撩起把火, 你呢個所謂"投票活動???"既topic唔多似係問人野又或者報料喎! 我冇話明係你冇仔生喎! 我係話果d舊member扮新member響度開topic果個人針嘛! 咒埋佢生得出都冇咁忽都仲得呀! 係你咩?! hahahaa~ 呵呵! 我咒佢冇仔生未即係仔又冇女又冇囉~ 嘜係你咩?! 哦! 原來你想生女!! 睇下你係唔係生舊忟羌出黎囉!! 又或者生左個仔出黎未鬼要丫~ 我就冇話恨生仔定生女架! 咁你記得擇好時辰吉日呀! 甚麼排卵期呀!! 睇下生唔生得出咯喎!! 開工...... haahaa`~~ 早生到就唔洗計咁多野啦~

搵版主?! 你真係幾熟識呢度d運作喎!!
我果d係咩正料俾人睇?? 九唔搭八!!

你既言行當然唔配做呀媽啦, 知唔知身教係點, 況且當初講唔切題時, 又冇講明係你, 係你自已急急腳對號入坐下姐

你把口咁賤, 咁即係話你仲衰過的大陸人囉, 唔好下下扮唔明啦

咁問人"投票活動??" 開在自由報料又有何不妥?! 你個的係咩正料要人睇呀 :tongue: 你咁唔順咪同版主講唔比人亂放囉

我都未開工又點知會冇仔生呀, 況且我想生女呀, 你恨生仔但生個女咩 ? ?-( 如果係甘真係恭喜你囉

禁止訪問

子爵府

我把口賤係咒果d扮新會員開呢個topic既member! 你咁大反應, 嘜好似講中咗你咁架!! hahaaa~~ 係呀! 生得出唔代表冇事架! 你放心,我個囡pet pet不知幾好肉, 冇你咁'慘'手, 冇仔生!! 唔通呢d係你阿媽做咗d賤野報響你身上?! 呵呵呵~ 我燥過你係因為你話到我個囡先呀! 白痴果個係你先啱, 講極你都唔明, 你d智商真係有d問題, 唔怪得之前睇唔到人哋參賽資格就響度亂吠啦~ :lol: :lol: 唔知你阿媽生你果陣有冇計過咩排卵期呢?! 咁係唔係即係唔係排卵期就唔洗做你所謂既"開工"呀?! :lol: 你響呢度遇著我呢位你口中所講既賤阿媽, 皆因你呢位賤到做唔到人阿媽既人響度開咗呢個topic囉~~

我冇品德?! 咁果d話人白痴呀! 賤呀!! 個女冇屎忽呀! 報應報落個女度呀~ 呢d好有品德囉~ :lol: :lol:

你把口甘賤, 因住報應在個女身上呀, 生得出唔代表冇事到老架....有個咁賤口的呀媽, 個女都唔方有屎忽啦, 在呢度你咪仲燥過我, 咁肯定你個人本身係咁, 你個女咪正一忟羌,

你咁賤睇人的野, 可見你個人全冇品德, 我都未開工你又知我生唔出 ? 我新入黎唔代表我冇睇過呢個網, 只係我做唔做member, 估唔到呢度唔比人講野, 會遇到的咁賤的"呀媽" , 白痴, 要知呢度的運作唔會睇下介紹架

仲有你個句 : " 早生到就唔洗計咁多野啦~ " 咁講咪即係話緊好多要計排卵期的人 ?-( 你唔計過又點生呀 ?-(

見到呢回應有時都唔知你講緊也, 你先9唔搭8

[size=large]等等等....等妳好消息咯喎!!

係呀, 計計下我想可以開工啦, 就快排卵卵 各姐妹希望我有料報啦

禁止訪問

子爵府

嘜係會員一定生咗架咩~ ?!
唔怕我咒就唔洗咁燥啦~
我點咒人你都可以x倍彈番俾我, 莫非你係神婆黎?!
你意外冇屎忽?! 咁特別既新聞,我實會留意報紙!
我冇話過petpet有肉係值錢喎! 我個囡係唔可以用價錢來衡量架喎! 嘜你可以咁形容自己既細路(若果會有)架咩?!
[/quote][size=large]嘜原來睇人既回應好賤架咩?! 你呢句說話都可以得罪到好多member喎!! 嘜唔係post得出黎就遇左俾人睇架咩?! 我個囡養唔大我未搵人陪葬囉~
係唔係咁有需要都唔關你事, 好過你成日要計住幾時做先有得生丫~ :lol:
如果你有好消息?! 十世啦~ 講來講去淨係話咩冇屎忽呀! 養唔大呀! 意外呀!
你就真係因住意外連個盤骨都冇埋喇~~ :lol: :lol: :lol:

[quote]
低能, 如果我扮新會員, 即係我生左, 根本唔怕你咒, 如果我係新會員, 你又咒唔中我, 你真係白痴 不過無論你點咒人, 我都會以x陪彈番比你, 你講既野會x陪咁落在你身上, 如果你話生仔冇屎忽, 咁你個女小心有意外會冇左個屎忽喎

聽見你講呀媽, 先諗起原來你係被報應果個 你個女petpet有肉, 你估做豬要有肉先值錢呀 唔通你想賣女 ?-(

我唔係好有品德, 但係我唔會賤到睇人地其他的chating, 睇左又點, 我都唔怕人咒, 我生仔冇屎忽 :tongue: 冇咪冇囉, 咁同樣你都因住個女係咪順利養得大仲好啦

仲有呀白痴, 計排卵期係容易的咁解, 唔通你日日做呀, 你咁有需要架

如果我有好消息,咁你就等我個仔/女冇屎忽啦, 我又會等你個女有意外冇左個屎忽囉

別墅

由頭到尾都唔覺話親你個女邊忽?反而,我覺得係一個資深會員欺壓一個新會員!好偏激咁話人舊會員扮新會員、大陸婆、冇仔生/生仔冇patpat....
你可以唔贊同人地的意見,但冇端端就咁咒人,你真係覺得自己好岩?
我係你就del左個topic,冇謂比人笑!
免費5星級酒店住宿連雙人早餐自助餐介绍,有興趣pm我

子爵府

silverplate,
算啦~ 我地無謂再加入戰圈喇~
誠心祝福你身體健康! 早日生個肥肥白白靚靚既囡囡!

男爵府

fofo 寫道:
由頭到尾都唔覺話親你個女邊忽?反而,我覺得係一個資深會員欺壓一個新會員!好偏激咁話人舊會員扮新會員、大陸婆、冇仔生/生仔冇patpat....
你可以唔贊同人地的意見,但冇端端就咁咒人,你真係覺得自己好岩?

洋房

crystaltochan 寫道:
[quote]
fofo 寫道:
[/quote]

男爵府

寬恕與關懷,世界更和諧!

penpen 寫道:
silverplate,
算啦~ 我地無謂再加入戰圈喇~
誠心祝福你身體健康! 早日生個肥肥白白靚靚既囡囡!

禁止訪問

大宅

fofo 寫道:

agree, 所以一開始我都睇到"r"哂頭!!!

民房

fofo 寫道:

我諗佢真係以為自己好岩,如果唔係都唔會開個topic來話人。

跳至