跳至

首頁

尾頁

大宅

大家陀bb有無覺得皮膚乾?

大家陀bb有無覺得皮膚乾? 我而家覺得好乾, 搽乜都無用, 仲乾到甩皮添, 真係好樣衰. 慘慘!!

男爵府

Re: 大家陀bb有無覺得皮膚乾?

我又冇覺得乾, 不過我本身係油架, 依家好似冇咁多lor

大宅

我原本係混合性, 但而家竟然乾到個口四周都甩皮, 真係好"肉孫".

大宅

no wor... but I have more lup lup (not pimple) than before... :-(

大宅

係有少少乾....
以前一向都懶搽cream, 都唔覺乾
不過最近係比較乾
塊面應該都有粒粒, 因為摸上手好似冇以前咁滑
but so far ok la
2子之母
該用戶已被刪除

大宅

痕就無, 不過已經有搽嘢, 但無啦啦會突然咁乾, 人哋同我講嘢都問我乜事, 都唔知係咪荷爾蒙影響! :cry:

洋房

我上一胎d皮膚乾得好緊要.而家d手腳好乾.好ugly... :-( :-( 仲有胎紋 :-( :-(
[2nd baby] [1st baby]

大宅

wow...我尋日講漏左呀
最近我兩條大脾, 都出左d 痕痕地既粒粒呀
好似蚊難咁...唔知關唔關事
2子之母

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

lingeggs,
我都係混合性皮膚,果時陀住阿囡都有乾, 乾到個人炆添~ 又係搽cream都冇用, 後來用金裝Dove沖涼好左d, 不如妳試試啦~
仲有, 訓覺開冷氣時, 放杯水都會好dd架~~

大宅

penpen,
唔得呀, 我用Dove會敏感ga! 所以都係勁搽cream.

該用戶已被刪除

子爵府

係喎! keri bath oil也不錯!!
反而johnson果隻baby oil我同阿囡用都敏感!!

大宅

我而家mainly都係塊面乾, 所以無搽baby oil 呀! 而家夏天咁, 遲d冬天都唔駛見人. :cry:

子爵府

我自己用開origins d護膚品,我覺得天然d,價錢都品質都ok, 不如你試下去佢哋counter睇睇有咩介紹俾你啦~

首頁

尾頁

跳至