影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有冇人聽過"蘇永康~那誰"果首歌?
超好聽WOR!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有~!! 那誰沒有下次 Feat.阿芝版仲正!!

公爵府

當然有呀

珍珠宮

http://www.youtube.com/watch?v=CJ4fKSmOf3U

http://www.youtube.com/watch?v=sdypFYw4Obo&feature=related

兩個VERSION 都超正!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

我覺得佢依D先至係真係識唱歌之人!!!

而家好後生,近期出度果D,真係...

子爵府

畀面勳章

可惜佢紅極都唔起
希望今次佢得la
:-? 沒有一百分的另一半,只有五十分的兩個人 :wave:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

希望佢今次隻歌可以橫掃本港o既樂壇啦!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wai001 發表於 11-7-9 14:53
希望佢今次隻歌可以橫掃本港o既樂壇啦!!!

呢隻應該掂na

珍珠宮

keroppipooh 發表於 11-7-9 15:34
呢隻應該掂na

我都真係好希望佢可以...

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

我聽過一次佢唱商場SHOW, 好掂!
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

係呀好正...我都鍾意佢D舊歌
前面是絕路~希望在轉角

男爵府

par3186 發表於 11-7-8 16:35
可惜佢紅極都唔起
希望今次佢得la

唔係,佢紅過架,重好受觀迎,不過佢自己攪衰自己啫。

珍珠宮

其實好多個以前"新秀"出度O既"華星"O既人,都係真係識唱歌之人!!!

相反,而家新出度果D,都真係....

珍珠宮

超好聽!!!

珍珠宮

超正!!!

大宅

當年佢首 越吻越傷心 都夠勁喇, 不過外貌就

珍珠宮

引用:當年佢首+越吻越傷心+都夠勁喇,+不過外貌就

原帖由 yw 於 11-07-27 發表
當年佢首 越吻越傷心 都夠勁喇, 不過外貌就
人不可貌相,歌不可以相取人!
好似醫神咁樣都係 law,都係個樣唔得,但個歌喉就好得 law!

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有呀!!!

超正呀!!!

我做埋鈴聲...

首頁

尾頁

跳至