自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

徵求: 百佳HK$50以上的單据 換購Osim i-squeeze 美腿按摩師

百佳加$$$可以換購,有無人可以免費送出百佳收據
感激萬分

男爵府

Re: 徵求: 百佳HK$50以上的單据 換購Osim i-squeeze 美腿按摩師

我每日都去百佳買"食送",次次都over$50,你想要幾多張收據呀?請pm我!BTW,Osim i-squeeze 美腿按摩師真係幾正,我都買o左,要成$2680,今次百佳有得換真抵!

大宅

Re: 徵求: 百佳HK$50以上的單据 換購Osim i-squeeze 美腿按摩師

請問要幾多張收據+幾多錢先換到呀??
Thanks
Pekklesiu

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想知! 可以話我知嗎?
Pekklesiu 寫道:
Thanks

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔該你地,我多多RECEIPTS都要,可否hold起給我,
我仲要買一部按摩椅,因為for老人中心,感激萬分

男爵府

百佳收據$1500 + $1900就換到喇!

Pekklesiu 寫道:
Thanks

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想問下係咪儲單都得架,我都想買呀 ~!!
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

男爵府

系呀, 可以儲單, 再加$1,998

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

bbfruit 寫道:

Hi bbfruit
你真好!我儲起給你吧!日子幾時開始?請問幾時到期??
現有10月12曰 $93.3
10月14曰$66.7
10月22日$68.3
啱用嗎??

男爵府

yes ah,
thank you 師奶,你可以同我keep起嗎,我老公要儲好多,
我要check 0下先知幾時開始同問幾時到期.
師奶 寫道:
[quote]
bbfruit 寫道:

Hi bbfruit
你真好!我儲起給你吧!日子幾時開始?請問幾時到期??
現有10月12曰 $93.3
10月14曰$66.7
10月22日$68.3
啱用嗎??
[/quote]

首頁

尾頁

跳至
熱門主題