潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

b+ab

有冇媽咪係b+ab既vip呀?

請問買野個時要唔要出示張vip卡呢?

如果唔駛,有冇媽咪可借個vip no.一用呀??thx^^

別墅

Re: b+ab

我都想知呀 :lol:

大宅

我都想知呀, 唔該晒
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

大宅

我記得係要出示vip咭, 不過我好耐冇去過買衫, 所以都唔知有冇變

我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

民房

我平時用it張信用咭都有折ga~
咁vip有幾多折ar??

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如有 vip 可以加埋 it card (9 折再9 折 = 81折)
不過 vip 要本人親身去買的 (因要加埋 it card 簽名)
我都好想約埋有 vip 的 bk 網友一齊去買衫得嗎?
(如真的時間大家相約到的話....)

大宅

個vip no. 要用ID Card / Credit Card 核對身份 :tongue:

首頁

尾頁

跳至
熱門主題