跳至

首頁

尾頁

洋房

順產傷口仲痛唔痛

各位媽咪,你地傷口仲痛唔痛呀,我就唔痛,不過仲有d線頭未溶哂咁,點下佢就有d唔舒服,有時久不久咳就會有少少尿浸出,你地有冇人好似我咁,我都唔知去唔去睇醫生好?請俾d意見

洋房

Re: 順產傷口仲痛唔痛

哈囉!genius.我生大仔時,有你咁0既情況.睇咗健康院醫生,仲記得0固女醫生好鬼粗魯咁睇咗一下,話線會自己俾身体吸收.結果,兩個幾月時,我發覺跌咗係我小香貼度.

漏尿,我就係差唔多半年好番.但係生囡囡又冇事噃.好奇怪.

男爵府

線頭未溶晒就要小心,我就係因為咁而發炎,
個時6 weeks重有痛,間中漏尿,
就去睇私家e生,結果就話發炎,因為線頭未溶,
結果用左成$1200剪晒d線頭,之後幾日就無事,
重無漏尿tin,如果你地有呢種情況,可能要去睇睇e生好d,
照計4-6 weeks後就應該唔會痛...

伯爵府

2020勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

係喎!傷口應該唔會痛嫁喎!我果時都係因為線頭未溶,結果去見醫生剪咗佢!

男爵府

我有時久不久咳就會有少少尿浸出,係咪正常架?
我唔知自己的線頭溶哂未喎,明天產檢問下醫生先

大宅

我已經好番吾痛.

大宅

cocoWong 寫道:
我已經好番吾痛.

me 2
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

你們是否全部用軟線聯針?我在瑪麗裏面用軟線,外面用硬線,第五天拆了硬線後就完全無痛的感覺,唔知裏面一層的軟線容未呢?

男爵府

我今日去產檢,醫生話我有一個線頭未溶,之後幫我剪左lu

洋房

我個係傷口都唔痛,只係仲摸到d未溶哂的線頭,呢幾日都冇浸尿,我覺得我自己好番好多,個人都乳舒服哂,醫生3weeks前同我講,話兩個月到馮就會好番哂,今日滿兩個月,真係好左

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至