意見反饋
義工
[2005年] 生完幾時先減倒個肚腩?

複式洋房

國民生產總值:326

生完幾時先減倒個肚腩?

我28/10/05啞b出左世la.....................28號磅重有128磅,而生左啞b之後三日出院磅就111磅..... 唔知幾時減到92磅lei 生完幾時先減倒個肚腩?

大宅

國民生產總值:1056

Re: 生完幾時先減倒個肚腩?

我都係呀...
我未生之前142磅...生完之後就淨番130磅......而家生完兩個星期, 都有123磅....仲有成7-8磅先可以回覆返生之前既體重...

都唔幾時先可以變番以前咁....
:-( :-( :-(
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

別墅

國民生產總值:673

Hi Chingmy,

I was also 142lbs before delivery and now is 125lbs. Almost 2 weeks after delivery but the weight has been kept for 3 - 4 days. I think the weight is not that important but the belly is. I still got a large jelly belly. :(

大宅

國民生產總值:1056

hello....siufaizi,

我而家淨得三條以前既"瀨"屎褲可以着番...其餘啲窄身褲只係穿得入但係就扣唔埋鈕.... 我都唔幾時先可以着啲窄身褲....唉! :cry:

Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

子爵府

國民生產總值:14678

我都仲未敢拎返以前 d 褲出黎.
仲係著緊大肚褲咋

別墅

國民生產總值:928

我生完2個月, 個腩腩都仲系到 :-x

別墅

國民生產總值:673

The eastern hospital has taught us some postnatal excise and I practise them these 2 weeks. I find they are very helpful. The jelly belly has reduced from 33 to 30"

But I still can't put on the old pants :-(

Let's work hard to sharpen up our body!!!!

禁止訪問

國民生產總值:22846

複式洋房

國民生產總值:326

8/11剛十二朝..由128磅 to now 107磅....................希望快d回到九十幾la :-(

別墅

國民生產總值:822

好媽媽勳章

結婚時 126 磅
剛有 bb 時 143 磅,
生之前 173 磅,

大宅

國民生產總值:2397

我生完都有6週喇, 唔知可以玩呼拉圈同埋跳aerobic未呢?
d書仔寫到話3個月後先可以做劇烈運動, 呢d應該唔算卦!

別墅

國民生產總值:822

好媽媽勳章

得呀, 我問過醫生喇, 佢話扭呼拉圈同踩樓梯機都得喎.....

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.