育兒好物

跳至

首頁

尾頁

子爵府

深水埗有平名牌 bb/幼兒 衫

今日去深水埗買bb衫,
行行下見到有檔檔仔 d 衫好靚好特別
走埋去睇下,原來係 baby gap、old navy o既衫
大多數得一件,平至廿蚊,有 d 六、七十
由 bb 夾衣至三、四歲小童都有
不過數量唔係太多,但係 d 款就件件正
男女仔衫褲裙都有
因為係檔仔,所以講唔到正確地址
果條街係福華街,近南昌街果邊
個檔仔上面有大大個紅色o既"寶璘地產"招牌掛響度
阿伯話星期日下午三時後會多 d 款
因為佢個女逢星期日下晝都會拎貨比阿伯同睇檔
事關阿伯都係好清楚價錢,佢話係個女拎黎賣
各位有興趣的話可以去睇睇
品質同款式正過花園街貨仔

大宅

Re: 深水埗有平名牌 bb/幼兒 衫

請問平日有冇開檔? 同幾點開檔? many thx

大宅

我好想買BABY GAP呀~~~~~

版主

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

thx~~~

大宅

Elim_mama 寫道:
今日去深水埗買bb衫,
行行下見到有檔檔仔 d 衫好靚好特別
走埋去睇下,原來係 baby gap、old navy o既衫
大多數得一件,平至廿蚊,有 d 六、七十
由 bb 夾衣至三、四歲小童都有
不過數量唔係太多,但係 d 款就件件正
男女仔衫褲裙都有
因為係檔仔,所以講唔到正確地址
果條街係福華街,近南昌街果邊
個檔仔上面有大大個紅色o既"寶璘地產"招牌掛響度
阿伯話星期日下午三時後會多 d 款
因為佢個女逢星期日下晝都會拎貨比阿伯同睇檔
事關阿伯都係好清楚價錢,佢話係個女拎黎賣
各位有興趣的話可以去睇睇
品質同款式正過花園街貨仔

請問近邊度呢?

大宅

畀面勳章

真係唔該晒!我岩岩想要買D衫仔比彤彤因為行過好多次花園街都見到好少款!得嗰一兩間出口有得買!好開心知道深水埗有eD牌子BB衫買等陣我去行下先!唔洗搭車去旺角lu.....thanks

大宅

我頭先去完
shamshuipo MTR B1出口
一出向右手邊,好易搵架。
我買左3sets baby gap 0既衫褲套裝
HK$50一set,好正~

(之前我老公響英國買過,要百幾蚊一set)
3件baby gap夾衣,HK$20一件
(我見過yahoo有人賣45蚊一件)

另外有個咩amazonia之類0既牌子
仲有tommy衫仔,都幾靚
old navy就少d,褲仔都有
有d皮裙仔,幾cute。

我走果時見到有位女士都響度睇
maybe都係bk mammy來

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 深水

doll 寫道:
我頭先去完
shamshuipo MTR B1出口
一出向右手邊,好易搵架。
我買左3sets baby gap 0既衫褲套裝
HK$50一set,好正~

(之前我老公響英國買過,要百幾蚊一set)
3件baby gap夾衣,HK$20一件
(我見過yahoo有人賣45蚊一件)

另外有個咩amazonia之類0既牌子
仲有tommy衫仔,都幾靚
old navy就少d,褲仔都有
有d皮裙仔,幾cute。

我走果時見到有位女士都響度睇
maybe都係bk mammy來

請問多唔多1歲女仔衫?
thanks

子爵府

doll,
我本來尋日想去多轉,不過唔得閒都冇去到
加上呢排買兔好多衫比個女,老公都叫我收手
我知去到可能會忍唔住,唔去就罷啦
我覺得 d 衫真係正正正呀
比花園街貨仔靚好多
d 衫o既 size 都幾雜下,好細o既有
到三、四歲都有,褲仔、衫仔、裙仔都有
點都應該有些少斬獲o既
希望其他媽咪都搵到啦

男爵府

多謝報料 又多個賣平野地方!!
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

伯爵府

Thanks 'Elim_mama' & 'doll' 詳細報料

大宅

Elim_mama 寫道:
doll,
我本來尋日想去多轉,不過唔得閒都冇去到
加上呢排買兔好多衫比個女,老公都叫我收手
我知去到可能會忍唔住,唔去就罷啦
我覺得 d 衫真係正正正呀
比花園街貨仔靚好多
d 衫o既 size 都幾雜下,好細o既有
到三、四歲都有,褲仔、衫仔、裙仔都有
點都應該有些少斬獲o既
希望其他媽咪都搵到啦

>Elim_mama
其實我最開心係買到baby gap果d衫褲set
佢好似本身係出來做睡衣
但真係好得意架~
果度頭先有6pack
我掃左3pack
不過都係12-18mth
我個仔而家著3-6mth就貼晒身0岩0岩好
所以咩都係買定先~

死啦~果度我日日接bb都可以經過架,難以忍手呀

大宅

>janetngan2
d女女衫我都係"立"左一下
cos我bb係仔仔....sorry
不過女女衫都有0既
你都去8下啦~

>paltiBB, Charlie媽咪
但果度始終只係檔仔
大家唔好抱太大期望喎~~~
當去8下咁就會容易d買到野~
平常心好啦

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

doll : 我明天去8下先
thanks

大宅

Thanks

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我今日去左喇,睇岩果d就無我個女噤大所以空手而回
地址應該係:深水步 B2出口,一出向右手面直行到尾二(右面)果間車仔擋

大宅

我今日都去過, 得好少野賣, 女仔多d, 同埋size好細, 較適合0-6個月初生, 價錢都唔算平, 可能最近多左人去, 好少款.

大宅

畀面勳章

minidanny 寫道:
我今日都去過, 得好少野賣, 女仔多d, 同埋size好細, 較適合0-6個月初生, 價錢都唔算平, 可能最近多左人去, 好少款.

係啊!昨晚去完黎,好少款,我都係買咗2套BBGap嘅套庄咋!成$50一套嫁!

大宅

fion113549 寫道:
係啊!昨晚去完黎,好少款,我都係買咗2套BBGap嘅套庄咋!成$50一套嫁!

我之前都買左3sets呀
我老公之前響英國買過1set
果d本身都要百幾蚊1set架

而家多人去左就更少野賣lu~

子爵府

如果有興趣,星期日下晝三點後再去睇啦,
阿伯話佢個女逢星期日添貨架

首頁

尾頁

跳至