自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

[tr][/tr]

這賣家分明是不良賣家 分明未又反來說我收了貨再追他 如果他一早回我交帶CONFIRM 寄出就算寄失了也沒法 如早看他分明是有心唔寄 這賣家實在過分我用了另一USER 去追問佢D貨寄出左未 佢居然也BLOCK左 如果有寄貨又點會做這行為AR 真的是一個不良賣家 有人可以幫我追問我D貨去向MA 不過就可能佢又會BLOCK 左你他日唔接你單

如有人幫忙追問 用問AND答
http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 20063020?u=glorshop

事件如下http://www.baby-kingdom.com/forum.php?

琥珀宮

畀面勳章

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

大宅

UP

大宅

佢D劣評都好多,你下次要小心D多劣評的賣家~~

大宅

就是這次未看清楚他的評價 沒錯下次一定要小心選擇 唔想佢就這樣收了$又唔比貨 考慮去報警 雖然$不多 就是$不多更唔想佢以為D人笨 他的態度明顯是沒寄 所以各位BABYKINGDOM的媽媽小心這個賣家 今天有些好心MA 幫我追問他也是被他黑名單 可想2之這人賣東西手法有問題

大宅

就是這次未看清楚他的評價 沒錯下次一定要小心選擇 唔想佢就這樣收了$又唔比貨 考慮去報警 雖然$不多 就是$不多更唔想佢以為D人笨 他的態度明顯是沒寄 所以各位BABYKINGDOM的媽媽小心這個賣家 今天有些好心MA 幫我追問他也是被他黑名單 可想2之這人賣東西手法有問題

大宅

POST 出來主要是希望請大家千萬要記住唔好係YAHOO同尼個賣家買野~專門騙人的=.=我不幸已經受騙了~請各位唔好上當

~http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 20063020?u=glorshop

大宅

$不多 有賣家BANK RECORD 及賣家名AND ADDRESS 你地古POLICE 會去處理MA 但這個賣家的行為實太可此 不想放過他再去騙人

大宅

$不多 有賣家BANK RECORD 及賣家名AND ADDRESS 你地古POLICE 會去處理MA 但這個賣家的行為實太可此 不想放過他再去騙人

公爵府

畀面勳章

樓主,下次試下TAOBAO LA http://s.taobao.com/search?q=%CE ... id&s=0#J_Filter

男爵府

回覆:請大家幫忙不要助長這不良賣家

水晶宮

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

伯爵府

請大家幫忙不要助長這不良賣家

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

最怕d人收左人錢就懶懶閒又吾覆人email又懶去寄野,一係你就講明要好耐先寄,yahoo就係唔好在存入個人銀行,收左錢你急佢唔急,有冇寄又唔知,樓主你試下淘寶啦,收唔到貨唔過數比佢,又可以check物流,btw你收到d紗巾未呀?

大宅

請大家幫忙不要助長這不良賣家

大宅

至今都未收到d紗巾 就係唔想佢得逞 報警也是備案 我guess D POlice不會因amount 少去take action 所以在說出來希望大家小心d這個賣家同yahoo也投訴了結果是他們也是愛莫能助因寄平郵也寄失WO 這賣家擺明無寄 如有其他有空也請幫我去追下佢 看下佢是否又BLOCK左你 已有其他MOTHER幫我追他反映很快BLOCK左佢

子爵府

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

子爵府

首頁

尾頁

跳至