美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點解咁多人買gucci ??

今日行經tst 海港gucci 店, 竟然門口打蛇餅, 仲要分批入 ? 係我少見多怪, 其實係咪個個星期weekend 都係咁 ?? 我見d人個個行出黎都有買o野架 !!!

(問過人, 肯定無discount喎 !!)

複式洋房

Re: 點解咁多人買gucci ??

100%虛榮感

大宅

貪慕虛榮, 我以前都係

男爵府

我而家都係呀!

mdl832832 寫道:
貪慕虛榮, 我以前都係

伯爵府

咁瘋狂
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

有利是錢身痕
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

因為女人有購物慾,同埋有d人用名牌袋會有優越感同自豪感。咁單之gucci...LV都係咁,有日我同媽咪飲完茶行過,我媽想入去呢兩間睇睇,但係見到要排隊,即刻丟頭走。

男爵府

佢d袋仲越來越貴.

複式洋房

留個錢做子女教育經費好過啦.

大宅

我老公都成日話我呀!!

大宅

cherriemama,

me too....

cherriemama 寫道:
我而家都係呀!

[quote]
貪慕虛榮, 我以前都係
[/quote]
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

別墅

me too too!

Fionyiu 寫道:
cherriemama,

me too....

[quote]
cherriemama 寫道:
我而家都係呀!

[quote]
貪慕虛榮, 我以前都係
[/quote][/quote]

複式洋房

貪慕虛榮!! me 2 but now i only bought some around $1-2k only ie rabeanco and furla. quality will be my first consideration.

複式洋房

Is Furla good? Any good stlye and quilty bag you could recommend?

siuson 寫道:
貪慕虛榮!! me 2 but now i only bought some around $1-2k only ie rabeanco and furla. quality will be my first consideration.

複式洋房

以前

複式洋房

I used to be so crazy about LV and Tods, then after the born of my two sons, I would prefer to save the money for them. But in terms of good quality Italian-made handbag brands, I would suggest Furla and FrancescoBasia, value for money. Italian don't buy gucci or prada, they says only for the crazy asian. :tongue:
:pint:

首頁

尾頁

跳至