意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 83|主題: 127750

家傭保險 - 知唔知而家最抵同边間買?

別墅

國民生產總值:568

家傭保險 - 知唔知而家最抵同边間買?

要買, 幫幫忙

伯爵府

國民生產總值:15199

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 家傭保險 - 知唔知而家最抵同边間買?

買道亨 , 幾抵$665/年 , 門診費$3,000.00/年, 每次傷風
感冒最多CLAIM $150.00 , 好快收到票

複式洋房

國民生產總值:450

Re: 家傭保險 - 知唔知而家最抵同

christinefh 寫道:
買道亨 , 幾抵$665/年 , 門診費$3,000.00/年, 每次傷風

唔係665/兩年咩?

伯爵府

國民生產總值:15199

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 家傭保險 - 知唔知而家最抵同

SORRY , 2 年 , 每年CLAIM 門診最多$3,000.00

大宅

國民生產總值:1239

christinefh 寫道:

聽講道亨係最平, 15/2 頭條日報做賣廣告頭200位登記$300, 不過要係第1次買, 舊客續保冇優惠, 我冇留報紙, 自己查查電話去問下.

伯爵府

國民生產總值:18477

畀面勳章

早兩日收到銀行做推廣$300/年, 但忙記了銀行名, 可能是"富邦"又可能是"DBS"

禁止訪問

國民生產總值:6433

男爵府

國民生產總值:6760

道享=DBS! 點解我上DBS綱址寫住係$680一年wor! 點解你o地話$665兩年呢?

click here

洋房

國民生產總值:71

如果係首次申請,應該係dbs(道亨)最抵!

禁止訪問

國民生產總值:15528

大宅

國民生產總值:3041

dbs 做推廣$300/年

男爵府

國民生產總值:6760

Thanks!!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.