論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想搵鐘點, 有無興趣....

hello
我想搵個鐘點, 每個星期2日, 每次3個鐘, 做家務, 家裡有共4大2細, 住tko, 時薪$50, 有興趣請e-mail比我
[email protected]
預產期係4月13日啊 10/03 -小B而家約重2.4kg 01/04 - 小b而家重約3kg 好緊張, 就快小B出世啦 :-P 小b終於係08/04出左世啦, 重2.71kg 好開心 :-P 11/05小b重4.01kg啊 08/06去打針, 小b重 5.45kg 今個月去打針又重左啦, 成15磅 10月20日去健康院打針是磅有 8.4 kg

別墅

Re: 想搵鐘點, 有無興趣....

請問tko即那裏?
每個星期2日是那兩日?
時間又如何?
因我用開的家務助理很好,又正想找多份工作,故想介紹她給你。

複式洋房

hello, cindybb
我住係英明苑, 因我工作d 時間係shift, 每個月頭出更表, 所
以會到時通知, 但一段都唔會係weekend, 而時間方面係下午, 2-5啦, 我亦都可以遷就, 無咩所謂, 最注要係做得tidy
有興趣都可以pm我

預產期係4月13日啊 10/03 -小B而家約重2.4kg 01/04 - 小b而家重約3kg 好緊張, 就快小B出世啦 :-P 小b終於係08/04出左世啦, 重2.71kg 好開心 :-P 11/05小b重4.01kg啊 08/06去打針, 小b重 5.45kg 今個月去打針又重左啦, 成15磅 10月20日去健康院打針是磅有 8.4 kg

別墅

別墅

keroppigrace:
請看PM

首頁

尾頁

跳至