意見反饋
義工
[2006年] 膠墊

禁止訪問

國民生產總值:545

膠墊

大宅

國民生產總值:1676

Re: 膠墊

我用梗, 冇咩特別唔好喎

男爵府

國民生產總值:5158

cherry1213 寫道:
我想問下各位媽媽有冇買膠墊(a 至 z) 個隻, 因為我啲friend話呢啲膠墊唔好喎, what do you feel ??

我有一套A-Z膠墊(人地俾),同埋我自己喺ELLA買咗一張 6"x3"嘅墊,兩樣都用過,我覺得一張過會好少少,因為打開(+ 收埋)俾bb坐喺上面會方便d (要用較多時間去切A-Z嗰堆墊),同埋比較colourful,順便可以吸引bb望下,又有d diagrams/英文字母學下.....反而A-Z墊用得多其中一d部份會容易甩出嚟,冇咁fit lor; 清潔嘅時候又會"輪盡"d lor~~~

男爵府

國民生產總值:7613

e d一塊塊布起地到成日有人行來行好易污糟,同太難清潔(因為一塊塊)so我要左一張過果隻,又可以收起玩果時先用消毒藥水未下.....

禁止訪問

大宅

國民生產總值:1493

pwypaulina 寫道:
[quote]
我想問下各位媽媽有冇買膠墊(a 至 z) 個隻, 因為我啲friend話呢啲膠墊唔好喎, what do you feel ??

我有一套A-Z膠墊(人地俾),同埋我自己喺ELLA買咗一張 6"x3"嘅墊,兩樣都用過,我覺得一張過會好少少,因為打開(+ 收埋)俾bb坐喺上面會方便d (要用較多時間去切A-Z嗰堆墊),同埋比較colourful,順便可以吸引bb望下,又有d diagrams/英文字母學下.....反而A-Z墊用得多其中一d部份會容易甩出嚟,冇咁fit lor; 清潔嘅時候又會"輪盡"d lor~~~
[/quote]

pwypaulina,
想問下你張ELLA6"x3"嘅墊,大約有幾厚?
]

男爵府

國民生產總值:5158

我想問下你個張 6"x3"嘅墊, 可以係邊到買 ?? 幾多錢呀 ??

我喺一間叫做ella嘅shop買(我去嘅分店喺新世xxx),都係百幾蚊.其實好似有d媽咪提過喺大型百貨公司都有,或者你可以去Juxxx睇下.......size can be even bigger (6x4都有)

禁止訪問

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.