意見反饋
義工

自由講場 今日: 2870|主題: 1005198

想問下圖書館...

洋房

國民生產總值:486

想問下圖書館...

我岩岩申請左智能申份証借圖書, 想問下依家去圖書館借書一次可以借幾多本? 借幾耐要還? 要唔要錢? 放儲物櫃要唔要按金? 或要錢? 我成10幾年無去過圖書館, 唔知有無改變?!

大宅

國民生產總值:2163

Re: 想問下圖書館...

1次過最多6本,2星期內還
其他未試過,所以唔知..
曉彤&曉陽~

版主

國民生產總值:51315

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一張証最多借6本,兩星期內還,如果無人預約左本書就可以續借,都係借2星期,唔駛錢,儲物櫃就唔知~

別墅

國民生產總值:677

冇人用儲物櫃ga啦﹗而家出入口有感應器,每本書借出都會"消磁",否則一過就響,所以唔駛將個袋擺喺儲物櫃。

洋房

國民生產總值:486

多謝各位回覆, 依家我清楚哂啦! ! :-P

該用戶已被刪除

珍珠宮

國民生產總值:46692

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

儲物櫃 - 如果有學生証就免費, otherwise要比錢, 唔記得$1 定 $5?!

洋房

國民生產總值:634

Dicky_Ma 寫道:
我岩岩申請左智能申份証借圖書, 想問下依家去圖書館借書一次可以借幾多本? 借幾耐要還? 要唔要錢? 放儲物櫃要唔要按金? 或要錢? 我成10幾年無去過圖書館, 唔知有無改變?!

我都係10幾年無去過圖書館, 如果唔係因為 bb 長大, 要陪佢去的話都唔知而家圖書館咁正咁方便. 都好! 終於納左咁多年稅都有機會免費享用一下政府的福利設施

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.