跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地個肚收佐未?

好慘呀, 我生佐阿B 都差唔多兩個月啦. 現在個肚仲係好似有四五個月咁大呀. :-( 你地係咪咁嫁? 算唔算係正常呀? 我個肚係好脹嫁, 按落去仲實實地添 . 都唔知入面有d 乜. 我洗唔洗去睇下醫生呀? :-( :-(

大宅

Re: 你地個肚收佐未?

SmallJune 寫道:
好慘呀, 我生佐阿B 都差唔多兩個月啦. 現在個肚仲係好似有四五個月咁大呀. :-( 你地係咪咁嫁? 算唔算係正常呀? 我個肚係好脹嫁, 按落去仲實實地添 . 都唔知入面有d 乜. 我洗唔洗去睇下醫生呀? :-( :-(

我現在的體重同未生之差不多(拜餵人奶所賜),不過都有些少肚腩。我覺得如果你其實無乜病痛都無問題o既。

別墅

我仲有7磅肥膏,都係有小小肚腩....始終臨尾o個d磅數係難減好多.睇黎要用終極辦法至得

複式洋房

nikitac:

你就好啦我生完兩個月而家仲有28磅先回覆以前一樣

大宅

我唔理三七二十一報咗名減肥, 今個星期六開始, 希望得啦 祝我好運

大宅

我重有22磅, 有去減肥做機, 不過無咩效law :-( :-(

個脾脾同patpat都仲係肥到嘔

大宅

我仲有廿幾磅
都好似未瘦過咁

我都有去做機, 不過都係幫到firm, 唔使咁鬆
我尋日去買左成龍個跑步遊戲機, 我諗住每日at least跑到15min都好....

:-( :-( :-(

大宅

喂, 你哋都係剛剛開始減咋喎, 唔好氣餒...加油加油

珍珠宮

我都仲有1x磅先去返未生個磅數 :-( :-(
個肚腩仲好似有左3,4個月咁 :-( :-(
希望半年內減得到, 半年後就會成定局

大宅

我仲有5磅倒...都係拜喂人奶所賜...星期一返工d同事問我係咪參加纖形22, 點解生完仲fit過以前wor? 其實fit物鬼呀, 係因為喂人奶搞到我個胸大左2個size, 甘同條腰既比例咪明顯d law...佢地咪以為我生完好似好好身材甘lor.

複式洋房

我都係餵人奶, 不過好似冇瘦過 :-(
咁你地個肚肚係咪脹起, 而且按落去會實實地呀?
如果係肚皮鬆佐淋淋地我都唔係好驚, 但現在係實實地而且脹起, 所以有D 驚, 想知你地係咪都係咁, 所以先諗洗唔洗睇醫生. 因為我係開刀生, 我驚係開刀時有乜出錯

洋房

我都係餵人奶,都係差幾磅倒,但仲有少少肚腩同胃腩 :-( ,希望只係個肚未firm啦!要做吓sit up去收收佢先,不過除咗湊阿仔之外,我就淨係諗住要...

SmallJune,
你做咗產驗未呀?e生話你個子宮收晒未呀?如果e生話已經康愎,就唔好擔心住!睇定d先,可能係未收身啫!?不過如果你覺得痛,就快d睇e生啦!
我都係餵人奶, 不過好似冇瘦過 :-(
咁你地個肚肚係咪脹起, 而且按落去會實實地呀?
如果係肚皮鬆佐淋淋地我都唔係好驚, 但現在係實實地而且脹起, 所以有D 驚, 想知你地係咪都係咁, 所以先諗洗唔洗睇醫生. 因為我係開刀生, 我驚係開刀時有乜出錯

複式洋房

helenhung23 ,
我睇佐產驗啦, 醫生那時話冇事. 但你個肚按落去係實定係淋嫁? 我因為開刀所以未敢做sit up , 幾時可以做這些產後運動呢?

洋房

我係順產,所以你個情況唔係太清楚 。不過我個肚依家都係淋嘅,除咗之前子宮未收縮番原狀時。但以我所知你阿B都滿咗月,你傷口都應該好番晒啦,應該可以做產後運動喇!

大宅

畀面勳章

Me too......

phibow 寫道:
我都仲有1x磅先去返未生個磅數 :-( :-(
個肚腩仲好似有左3,4個月咁 :-( :-(
希望半年內減得到, 半年後就會成定局

大宅

我都仲有十幾磅肉, 全部集中哂由個肚開始對落部份.... 個肚仲好似3,4個月... 出街時人地唔知仲以為我有左....
而且, 我個肚淋得好緊要, 真係好似漏左氣o既氣球!! 都唔知道點先可以firm返d肉... 好苦惱!!

複式洋房

我仲有8磅肥肉,肥哂喺手臂、pat pat 同大腿,最難減的地方,肚腩就鬆鬆哋、林林哋,子宮在生完6星期e生話已經回復本來size,不過我係開刀,e生話3個月後先可以做sit up,我試過偷偷哋做,點知面頭傷口唔痛,不過傷口附近就有小小赤赤哋,搞到我即刻唔敢再做,萬一入面傷口爆咗咪大件事
[size=medium]岑展滔於2006年6月16日出世Sky's Album

大宅

SmallJune,

下, 個肚係實實地而且脹起? 會唔會你個子宮收縮得唔好呀? 你要得閒伏起個枕頭處or"初"下個肚先得架.

複式洋房

Me too... :-( :-( :-(

大宅

我個肚都係好鬆, 好似放左氣既氣球 :-(
我日日都諗住做運動嫁, 不過日日都係聽日先
結果咩都無做law

你地有無睇"小S"呀?
佢生完勁fit, 再望番自己, 我想死左去......唉

首頁

尾頁

跳至