意見反饋
義工

樓市動向 今日: 2|主題: 66904

日出康城vs港灣豪庭

別墅

國民生產總值:578

如果租你會點揀?

王國熱話
各位新抱, 開始覺得農曆新年有壓力未?
失落嘅時候,你會做d咩㗎
搭飛機時耳仔塞
IG買手袋被騙

大宅

國民生產總值:1585

回覆:日出康城vs港灣豪庭

我一定唔會揀日出康城,太臭!(我去過2次,想睇租,最後2次都覺得太臭,走咗,冇上樓睇)

I like travel

別墅

國民生產總值:578

引用:我一定唔會揀日出康城,太臭!(我去過2次,

原帖由 HebeMama630 於 13-06-04 發表
我一定唔會揀日出康城,太臭!(我去過2次,想睇租,最後2次都覺得太臭,走咗,冇上樓睇)

...
下......真系咁臭?我還想去望望

子爵府

國民生產總值:13306

回覆 Katrinaa 的帖子

港灣豪庭好唔實用喎
日出康城我去睇過看(睇租盤), 綠化做得好好, 當時聞唔到臭味(5月尾4pm-7pm)
但配套真係唔得, 只得2間細恵康同一間萬寧
餐廳只係club house, 無其他
但有free shuttle bus 去tko
10mins 一班

男爵府

國民生產總值:6494

我住日出康城,我對臭味特別敏感‧會所餐廳只是第一期有,我從第一期搬到第二期,八達通住客証已經唔入得,無得食‧第三期會有餐廳,待發牌照,唔知幾時開?有得揀緊系唔會揀日出康城‧當初揀日出康城貪佢租平,現打算八月搬走‧

子爵府

國民生產總值:12441

2018復活節勳章

引用:我住日出康城,我對臭味特別敏感‧會所餐廳

原帖由 GRANDGRANDMA 於 13-06-07 發表
我住日出康城,我對臭味特別敏感‧會所餐廳只是第一期有,我從第一期搬到第二期,八達通住客証已經唔入得, ...
借問聲你搬走係因為聞到有臭味定餐廳等配套不足?

男爵府

兩樣都有,我勁抗拒果種臭味,加上我仔成日話無野食,咁咪搬走,妳估真系李X誠話空氣清新‧叫佢去X

男爵府

國民生產總值:8074

會租德福或黃埔

男爵府

因我有兩隻狗,唔系大多選擇,要地方見洗,價錢適中,現在的新屋苑真系實用率好底

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.