親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

07年四月想去日本~~

07年四月有5日紅假, 好想去日本, 唔知到時跟團底d定自由行底d, 又唔知機票要幾多錢 我會唔會太早諗太多
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 07年四月想去日本~~

Me 2....
I will choose 跟團 but I have started to collect much more information

大宅

我唔喜歡跟團, 特別係去日本, 因為我第一次去日本已經係自己去, 但果段時間一來驚冇機票, 二來驚好貴....如果真係冇得選擇就只好跟團, 咁你會跟邊間旅行社呀.
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

子爵府

唔會太早,我都o念住9-10月去呀! [quote]
Venus 寫道:
07年四月有5日紅假, 好想去日本, 唔知到時跟團底d定自由行底d, 又唔知機票要幾多錢 我會唔會太早諗太多

大宅

我覺得自己去係貴過跟團, 除非你住d好平o既地方, 4月唔會冇機票, 你早d問實有, 而家咁早梗係未有價錢啦, 不過如果真係自己去, 做定功課都差不多喇

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

ss2003 寫道:
我覺得自己去係貴過跟團, 除非你住d好平o既地方, 4月唔會冇機票, 你早d問實有, 而家咁早梗係未有價錢啦, 不過如果真係自己去, 做定功課都差不多喇

ss2003,

I agree with you; therefore, I choose 跟團 that it is necessary for me to arrange the details...

Venus,

I still cannot make the final decision for the travel agency. Do you have any suggestion? Most people recommend 東瀛遊 or Wing On. What do you think?

大宅

我諗我會選擇跟東瀛遊, 口啤好d掛.

991129 寫道:
[quote]
Venus,

I still cannot make the final decision for the travel agency. Do you have any suggestion? Most people recommend 東瀛遊 or Wing On. What do you think?

首頁

尾頁

跳至