意見反饋
義工

自由講場 今日: 461|主題: 1009949

有冇方法睇到快週?封面:李家誠徐子淇結婚局中局,好有興趣知佢想講咩!

子爵府

國民生產總值:10572

有冇方法睇到快週?封面:李家誠徐子淇結婚局中局,好有興趣知佢想講咩!

有冇人睇咗,係邊度有得睇?

水晶宮

國民生產總值:52259

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 有冇方法睇到東週?封面:李家誠徐子淇結婚局中局,好有興趣知佢想講咩!

Yes, I also want to know....

別墅

國民生產總值:677

Re: 有冇方法睇到東週?封面:李家誠徐子淇結婚局中局,好有興趣知佢想講咩!

係快週喎﹗

內容其實冇乜嘢,完全冇講咩局中局,淨係話徐子淇腳頭好,一拍拖,李兆基啲身家多咗好多,李家誠又乖咗,徐子淇又聽話肯轉低調,就係咁。

伯爵府

國民生產總值:15883

其實好無聊,咪鬼買呀

子爵府

國民生產總值:10572

thks.
車!真係無料到!
虛張聲勢.
童話 寫道:
係快週喎﹗

內容其實冇乜嘢,完全冇講咩局中局,淨係話徐子淇腳頭好,一拍拖,李兆基啲身家多咗好多,李家誠又乖咗,徐子淇又聽話肯轉低調,就係咁。

子爵府

國民生產總值:12825

2018勳章

Thanks! 同意 BABALALA 話, 咪鬼買

童話 寫道:
係快週喎﹗

水晶宮

國民生產總值:52259

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

BABALALA 寫道:
其實好無聊,咪鬼買呀

Agree, save $$$

珍珠宮

國民生產總值:41995

我買左. 仲有話未來老爺送價值1億八千萬的樓比佢地作愛巢. 盡想抱孫, 也可能會成為

子爵府

國民生產總值:11658

我聽同事話徐已經懷孕4個月啦

別墅

國民生產總值:906

D週刊成日up,都唔知邊句真。
為自己的夢想而去想,到自己想到的地方,做自己想做的事。 因為你只有一次的人生及一次的機會去做這全部的事。

大宅

國民生產總值:1676

lee d 料,係人都識 UP.

男爵府

國民生產總值:8325

好耐無買lu

公爵府

國民生產總值:29652

2018勳章 畀面勳章

我冇買, 作嘢居多....

大宅

國民生產總值:4193

me too

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.