跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

請問元朗屯門區邊到做負離子又平又好

請問元朗屯門區邊到做負離子又平又好!我的頭髮好'曉'!

公爵府

好媽媽勳章

Re: 請問元朗屯門區邊到做負離子又平又好

我就係去置樂花園匯豐提款機對面間髮廊整, 幾大間架, 不過個名我唔記得,因為我自己本身d頭髮都好直, 所以差唔多1年半先做一次, 我通常都係搵入面個女髮型師, 每次都係399, 佢多數都會叫係做隻7佰幾的, 但如果你say no佢都唔會不停sale你, 其實399嗰隻都ok,做出嚟都幾好, 所以都幾抵

複式洋房

屯門柏麗rm2305 , $199 可以做負離子包剪

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

唔該晒你地呀!!!我會去試試!!

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我都有睇過佢地D傳單, 真係好平, 仲可以儲分, D分可以轉做CASH用, 但係好唔好 ?

有無人試過 ? 俾D意見o黎睇吓先啦!

mangirl 寫道:

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都想知呀!!同埋有無電話可以詢問
??
cmsm 寫道:
我都有睇過佢地D傳單, 真係好平, 仲可以儲分, D分可以轉做CASH用, 但係好唔好 ?

mangirl 寫道:
[/quote]

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我知佢地有個網址囉!
http://www.rm2305.com.hk/

lilyyim 寫道:
我都想知呀!!同埋有無電話可以詢問
??
cmsm 寫道:

[quote]
mangirl 寫道:
[/quote][/quote]

公爵府

好媽媽勳章

咁平會唔會入去洗濕咗個頭之後又話要加乜乜個效果先至好,唔加又點點點......又或者不停要你買套票,唔肯就黑面&馬馬虎虎求求其其咁, 我之前去過元朗一間好平價錢做招來的髮廊就係咁,入到去真係比佢地煩到死,有時d雜誌都有踢爆過呢d髮廊的不當手法, 所以咁平真係要搵多幾個人真係試過話好先好去

不過我有幾個客都話荃灣, 南豐過對面馬路有間in & out 好平同好好, 不過我就無去試過, 屯門都有in & out 但係就唔知有無荃灣嗰間咁好

cmsm 寫道:

[quote]
mangirl 寫道:
[/quote]

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

其實我都有小小擔心的,唔知有無mami試過這間???

首頁

尾頁

跳至