想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

我咩都食唔到.見到野食就想嘔..唔知會唔會bingo><

係年初四果朝我起身已經咩都唔想食,一想起野食就想嘔,到下午飲茶既時候都係咁見到人地食野都想嘔,仲標哂冷汗跟住就嘔,同埋個人好累成日都想訓!但係我自己買野驗不過唔中,咁我係唔係只係病而唔係bingo呢,我同我老公都好想有bb但係成1年半都未有><
我上一次黎m係1月30日
請各位題點下><

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 我咩都食唔到.見到野食就想嘔..唔知會唔會bingo><

你應該幾時黎M架? 平時準唔準架?

一係你就係感冒.

民房

Re: 我咩都食唔到.見到野食就想嘔..唔知會唔會bingo><

我平時黎m都準架

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

一係你早左驗, 等過左7日 再驗過.

一係去睇醫生.

別墅

就算有咗, 都好似未有咁怏有反應喎!

confirm 後, 無論有冇都好,記得上黎報料呀!

祝早日bingo

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

你係咪有感冒?
因為如果有BB後,係會好想訓,但出現嘔的現象,我到第10週先開始.....
祝你早日bingo!
My Two Princess

大宅

食唔到嘢真慘 我M未夠鐘到, 應該 27 or 28左右,食得瞓得 不過7日前開始勁眼瞓, 出粒粒, 胸漲痛, 腰背酸痛,下腹兩旁扯痛, 仲有一兩次肚痾, 似bingo嗎?

首頁

尾頁

跳至