嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

GOO.N / UNICHARM MOONY POOH/ MERRIES

請問邊隻好用d?我bb係用開pampers 特級綿柔的,如pampers轉了不是日本生產,我就會轉牌子了.

可以比d意見?thanks!

禁止訪問

Re: GOO.N / UNICHARM MOONY POOH/ MERRIES

大宅

Re: GOO.N / UNICHARM MOONY POOH/ MERRIES

我個人認為GOO.N會好d,我bb都係用GOO.N......
小翠BB 寫道:
請問邊隻好用d?我bb係用開pampers 特級綿柔的,如pampers轉了不是日本生產,我就會轉牌子了.

可以比d意見?thanks!

男爵府

GOO.N既褲仔同片片都好用呀

男爵府

unicharm - winnie the pooh 好好用, 不過貴少少, 約$1.75/片 m碼
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

我就覺得Goo'n好用, 因為好薄,好柔軟.

大宅

hellokitty1011 寫道:
unicharm - winnie the pooh 好好用, 不過貴少少, 約$1.75/片 m碼

我用過unicharm 既mickey~ so far 我覺得幾好用呀!
上網訂都只係$85/pack

洋房

如pampers棉柔m碼,請問這些用什麼碼
THANKS

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

同意, 我覺新版仲好過 pampers添

我未用過 merries, 所以 no comment!

unicharm, 我仔用親都漏 VV, mickey 同 winne the pooh 版都出事

dorcaswong 寫道:
我就覺得Goo'n好用, 因為好薄,好柔軟.

大宅

THANKS 咁多位~
我個心偏向GOON同POOH,可能會試下GOON同POOH,比較下先.
另外想問問大家,我BB用開特級綿柔L碼,咁GOON 同POOH D碼係唔係同PAMPERS差不多?

珍珠宮

請問GOO.N有無NB用o架?

Love and Kindness are never wasted.
該用戶已被刪除

男爵府

unicharm同goon我都用過,我覺得麻麻地,因為我仔仔用到皮膚敏感(旦旦紅晒),都係pampers好用d,真係一分錢一分貨

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有呀! GOON NB $85元 - 64片
http://www.shhk.com.hk/baby/goon.htm

babycam 寫道:
請問GOO.N有無NB用o架?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

日本版Merries未用過....係之前d好平既台灣版我就用過...細碼好好用...但大碼就好細條...所以日本版我都唔敢試了~
另外Goo'N同Unicharm(pooh pooh同mickey)我都有用過~
一樣咁好用~但我鐘意用Goo'N多d~其實pooh果隻好舒服但就貴囉~最舒服我覺得係佢,但貴我個仔差唔多用咩野片都ok,所以我債選Goo'N~由舊裝到新裝我都用過,都好正!!

大宅

kawai928,

咁請問是否pooh比goo'n 好d呢?其實價錢係次要,最緊要係品質好,又係日本製就係首選.

我想問下是否有一間叫birth既shop可order尿片?請問有冇mami知運費點計?

大宅

小翠BB 寫道:
我想問下是否有一間叫birth既shop可order尿片?請問有冇mami知運費點計?

http://birth.hk/catalog/articles.php?articles_id=173

大宅

小翠BB 寫道:
另外想問問大家,我BB用開特級綿柔L碼,咁GOON 同POOH D碼係唔係同PAMPERS差不多?

我亞 b 用 Pampers 特級棉柔S碼, Unicharm 同 GOON 都要著 M 碼

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有邊位媽媽知道goon大王0既尿片s碼,同PAMPERS0既s碼,大細係咪差好遠呢?

大宅

我bb而家著GOON舊裝O既細碼, 佢PAMPERS要著中碼先得...

首頁

尾頁

跳至