意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92771

有無用Nuk 奶咀既媽媽可以幫忙??

別墅

國民生產總值:976

有無用Nuk 奶咀既媽媽可以幫忙??

我買左一個nuk 奶咀但唔識用, 到底有"洞(lung)"個面應該向上定向下??因為我唔識點用, 可以幫幫忙嗎??thanks

大宅

國民生產總值:2587

Re: 有無用Nuk 奶咀既媽媽可以幫忙??

"洞(lung)"個面應該向上

別墅

thanks, i will try to feed her later, thanks

別墅

國民生產總值:577

朝上
小孔喝水
中孔喝奶
大孔吃流質物用喔

大宅

國民生產總值:4491

向上

nuk好好用, 大仔細個都已經用佢

別墅

thanks much, hope she can use the nuk boyyle to drink as i already 3 different bottles and she dont like them.....

男爵府

國民生產總值:6817

仲有提一提你奶樽蓋既鬆緊都會影響出奶量 :wink:
。。。。。。。。。。。

別墅

各位媽咪, 我 arm arm 試過個nuk 奶樽, 但bb唔識啜, 我想問到底bb要啜到個奶咀邊個位呢?中間"粒"個位定係底下最肥個位?? thanks

複式洋房

國民生產總值:303

孔係向上. bb差唔多啜晒成個奶咀, 初生時用small hole (no.1) 用左無耐, 成日咀角漏奶, 之後轉其他牌子就無漏(不是乳頭型的). 我現在只用nuk的安撫奶咀(試過好多牌子, 呢隻最啱咀型)

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.