潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

著日本衫

唔知, 有冇媽咪, 一直著開日本/韓國衫 ??

大宅

Re: 日本衫

YES, ME TOO I LIKE BUY JAPAN FASHION, LA..LA..

洋房

我都鍾意日本衫.
該用戶已被刪除

大宅

HI,

WOULD YOU ON WHERE BUY JAPAN FASHION

LA..LA.

男爵府

我就非常鍾意, 因為真係靚d, 唔同d.
我正想問你地, o係邊到買? 我就o係公司附近買
因我想"格價"

男爵府

Re: 著日本衫

請各位靚媽咪, 一齊分享著日本衫.

洋房

我都好喜歡著日本衫,我會在公司附近買,一來lunch后可同同事一齊行下,二來...因為是我朋友開的會收得比較平.
tsaleung

男爵府

2019勳章

我好鍾意著日本衫;多數係葵涌廣場同荃豐中心買。
不過而家好難搵到有made in japan,多數都made in china but it is japan brand.
How are you?

男爵府

tsaleung
你朋友o係邊到開店, 會唔會o係九龍?

男爵府

Littlebaby
你講得冇錯, 而家確實很難買到 made in japan, 就算有, 佢都會賣貴d, 皆因知道客仔都係鍾意 made in japan 三個字.

大宅

我會買書訂購日本衫, 不過好多時同好多都係made in china, 不過就安慰自己d衫係坐飛機由日本過來 :-P
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

大宅

HI LITTLEBABY,

I ALWAYS GO TO KWAI CHUNG PLAZA BUY JAPAN
FASHION, THE PRICE CHEAP THAN TUSEN WAN.
該用戶已被刪除

男爵府

我本身o係公司附近買開 (大角咀區), 有時會出旺角中心格價, 但可能同一款牛仔褲貴成$100一條, 所以咪問o下各位靚媽咪, 有冇買開邊到平.

寶貝
家樂商場邊間?

大宅

KWAI CHUNG PLAZA I THINK CHEAP LA..LA..
AT TSUEN FUNG CENTRE LOOKING SAME SHIRT
EXPENSE THAN KWAI CHUNG PLAZA ABOUT HKD 100.00..LA..LA..

男爵府

NamNamma
我曾經去過葵涌廣場, o係咪惠康o個層?
如果我冇記錯的話, 應該係o係某一角落?

大宅

HI,

KWAI FUNG 3/F., NOT WELCOME LA.. BECAUSE
WELCOME IS MOVED CHANGE FM SHOPPING STREET

男爵府

NamNamma
等我有時間, 放工去逛逛 kwai chung plaza 3樓
(我知道o個到有好多間日本衫店舖)
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至
熱門主題